fredag 1. juni 2012

Handyman helt ut av det blå

Da jeg først møtte Nicklas var han fryktelig flink til å "skryte" av seg selv. Han var overhodet ingen handyman, han fikk sin søster til å vaske leiligheten for seg, osv. Dæven, for en kontaktannonse, tenkte jeg. Fordelen med det var at jeg begynte - noe skeptisk - å date en kar jeg hadde null forventninger til. På samme tid skrev jeg også dette blogginnlegget. Jeg vet ikke om dere husker det, jeg? ;-)


Heldigvis har kjæresten min overrasket meg på alle mulige måter. Den store forskjellen fra hva jeg tidligere har vært vandt til, er at jeg aldri trenger å be han gjøre noe - han bare gjør det. Helt av seg selv. Jeg får oppleve gleden av å møte en tom oppvaskmaskin når jeg hadde tenkt til å tømme den. Jeg får oppleve overraskelsen av å våkne opp til lukten av nyvaskede klær. Jeg får oppleve lykken ved at det tette sluket på vaskerommet er tømt, og at utgangsdøren min som lenge har vært ødelagt er fikset. Uten at jeg trenger å si noe som helst. Herr-e-gud, jeg må klype meg i armen. Han er ikke bare en fantastisk mann - han er min mann :-) I går skrudde han jaggu meg IKEA-møbler attpåtil. Noe han hadde sagt - i starten - at han aldri kom til å gjøre. Jeg er heldig. Han kan jo alt, bortsett fra å synge!

Så...I går kveld var jeg på IKEA. Jeg fikk kjøpt inn litt dill til badet, litt dall til Teo og ny skittentøyskurv til vaskerommet. I tillegg fikk jeg kjøpt inn flere kurver til klesrommet, nye nattbord, og andre småting til soverommet. Det skal jeg derimot vise frem i et senere innlegg, når alt er på plass. Små gleder i hverdagen. Kortet mitt brant i lommeboken for å si det sånn. Det er ikke ofte!

Sjekk ut kule nye lekekasser til soverommet til Teo. De passer rett inn der :-)

Meg: Tror du denne blomsten overlever hos meg?
Venninnen: Hahaha..Ja, den blomsten overlever hos alle! *plutselig alvorlig* Du tuller nå?
Meg: Hæ? Er den falsk?
Venninnen: Åh herregud, JA! 

Jeg har også kjøpt med meg en falsk blomst hjem, som skal få plass i soveromsvinduet. Tydeligvis ser den ikke falsk ut. Den er herved min nye favorittblomst. Den er nemlig den eneste som aldri kommer til å dø fra meg. Blomster dør nemlig som fluer rundt meg!


Nå skal jeg kaste meg rundt. Jeg skal i et superviktig møte litt senere i dag, og jeg gruer meg så mye at jeg nesten kaster opp. Tvi tvi! 

Vi sees :-)

2 kommentarer:

Hege sa...

Det gleder meg å lese at du har funnet deg en kar som er like flink som min på hjemmefronten ;)

Monica Jensen sa...

Hehe, ja, jeg er veldig heldig med han :) Han er helt perfekt - for meg :)