fredag 29. juni 2012

Handywoman

Egentlig burde tittelen på dette innlegget være: "Monica gjør ting hun ikke kan!" Samtidig har jeg lyst til å gi meg selv litt mer creds enn som så, så det ble handywoman, av selvsagte årsaker. I dag tidlig var jeg å finne på Ski Bygg. Der kjøpte jeg inn maling, sparkel og andre manneting. Prosjekt gjesterom skulle begynnes på og fullføres, ikke ett sekund for tidlig. Gjesterommet er vel det eneste rommet i huset jeg ikke har vist dere. Forrige eier hadde en liten jente. Rommet ble derfor rosa. Babyrosa. Fra topp til tå. Babyrosa er nok en av de fargene jeg liker aller minst i hele verden. Jeg har derfor hele tiden hatt en plan om å male rommet, men sånne ting tar tid. Jeg skulle vist dere før-bilder, men det glemte jeg å knipse. Kjapp beskrivelse; en gammel, knirkete treseng, to hvite stygge skap, og resten rosa. ROSA!


Nå går rommet gjennom en liten make-over. Sengen kastet jeg ut i dag tidlig. Den skal videre på hytta. Skapene har jeg flyttet til midten av rommet. Det var litt gøy i stad, for da stengte jeg meg selv inne på rommet. HEHE. Alltid lurt å plassere skapene foran døren. Jeg måtte gjøre meg selv supertynn og lirke meg forbi både nymalt vegg og store skap. Uansett; nå blir det bra. Fargen elsker jeg. Bilder skal jeg selvsagt vise med tiden!

Jeg kan dog konkludere med at det er en grunn til at jeg ikke er maler. Eller, det er forsåvidt flere grunner. 1) Jeg er jo ikke spesielt flink. 2) Det er jo ikke spesielt gøy. 3) Ryggen er skikkelig forbanna på meg nå. 4) Jeg søler så sinnsykt! MEN nå har jeg heller ikke et fagbrev som maler, så man kan strengt talt ikke forvente perfeksjon heller! En stor fordel er at plasthanskene til Teo endelig blir tatt i bruk. Dere husker kanskje da han var totalt opphengt i plasthansker? Sov med dem, spiste med dem, badet med dem. Jeg griner meg ikke akkurat i søvn over at den tiden er forbi :-)

Nå har jeg bare litt igjen av andre strøk. Håper at spannet med maling rekker akkurat. Da kan jeg ta meg en velfortjent matpause. Og ikke minst dusj. Du bør være glad du ikke bor under armene mine nå. HØHØ!

Jeg titter innom senere :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilken farge blir det?? :) håper du viser bilder :)

Monica Jensen sa...

Jeg skal vise bilder vettu :)