lørdag 23. juni 2012

Humor

Her i hus er det mye latter og humor. Det er viktig. En god latter forlenger livet. Sønnen min har utviklet en herlig humor, og er så vanvittig morsom. Han kommer med gullkorn, ansiktsuttrykk og kommentarer som får meg til å le høyt hver eneste dag. I kveld tok han heeelt av her ;-)

Jeg hentet Teo før klokken 12 i barnehagen, og etter en dag på farten bare oss to, inviterte vi Svigermor og Benedickte på hjemmelagd pizza. Lillegutt ble giret opp til taket i dét dem kom inn døren. Det var gøy med besøk. Jeg merker at han føler seg trygg på dem og er seg selv i deres selskap. Det har han vært fra første sekund. Veldig deilig. Han ble ikke akkurat mindre giret opp når Nicklas kom hjem en time senere. Herregud, som han showet. Lang historie kort; vi har vært på tidenes morsomste busstur i kveld :-)

Kristin tuller mye med Teo. Stiller han spørsmål, får han til å tenke, og får kloke, dumme og oppgitte svar i retur. Teo synes det er gøy, og Kristin ler med. I stad kom hun med en kommentar om at Nicklas var lille jenta hennes. Teo gliste og utbrøyt: "Neeeei, han og jeg er gutter for vi har jo guttetisser!", og så reiv han av seg buksa for å bevise fakta. Deretter ropte han til Nicklas: "Vis din!" Vi trodde vi skulle le oss ihjel. Ja, Nicklas, kom igjen a! Haha! Én ting er i hvertfall sikkert, og det er at Teo er ikke sjenert - noe en 3 åring heller ikke skal være :-) Hvis dere lurer så beholdt Nicklas buksene på!

Etter at besøket hadde dratt hjemover sovnet en fornøyd og sliten liten gutt i armkroken min. Dette har vært en herlig dag. Fine lille Teo'n min. Morsom, herlig, ærlig, leken, god, snill og omtenksom. Min lille helt 

2 kommentarer:

Rebekka :) sa...

Hehe, Steffen og jeg måtte le! "vis din"! Hehehe

Véronique sa...

Haha.....Teo er så herlig ♥


Klem!