tirsdag 5. juni 2012

Kjøpe, kjøpe, kjøpe

Jeg er litt ivrig i dag. Det kan skyldes fordi jeg endeliiig har kommet meg tilbake på trening. Åh, så godt å bevege på seg igjen. Hei energi :-) I går var jeg til behandling, og ryggen min hadde gode grunner for å gi meg så mye smerte foråsiresånn. I dag føler jeg meg hakket bedre, tror jeg. Jeg har i det minste kommet meg ut av den negative nedtursbobla som jeg har tilbrakt siste 1,5 uke i :-)

En annen grunn til at jeg er ivrig i dag er fordi jeg har funnet drømmeskoene mine. De passer mine føtter og behov perfekt. Jeg har aldri før hatt på meg noe så behagelig. Smør på føttene, vil jeg kalle det.


Jeg får de i bursdagsgave fra mammaen min, og jeg gleder meg som en unge til å trene fremover :-) Sko fører virkelig med seg lykke!

Jeg har også en tredje grunn til å være litt ivrig i dag. Jeg er på biljakt om dagen. Det er jaggu på tide. Bilen min skal EU-godkjennes type..NÅ, og vi vet jo alle at den ikke glir gjennom der, og derfor fikk jeg et stort spark midt i rumpa etter å få tak i ny bil. Den fant jeg (mest sannsynlig) i dag, og bilfirmaet kunne til og med gi meg 20.000 kroner for min søppelhaug :-) Ja, det medfører nytt billån, men sånt kommer man nesten ikke utenom i disse dager. Faller jeg på dette valget av en bil, putrer jeg rundt i en miljøvennlig hybrid-bil fremover. Tiden vil vise :-)

Nå er det middagstid. Stikkord: laks, salat, grønn pesto og tacolefser. Mmmm :-)
Vi sees!

2 kommentarer:

Tine sa...

Jeg er så enig i at nytt, fint og godt treningstøy/utstyr gir såååå mye motivasjon!! :)

Monica Jensen sa...

Absolutt :D