torsdag 7. juni 2012

Klokka er fem - stå opp!

Ulempen med sommeren er sommertider. Teo sine sommertider. Det innebærer ofte at han våkner før fem. Nå står sola høyt på himmelen allerede da, og verken gardiner, tepper eller persienner kan lure Teo fra å tro det er natt - noe det forøvrig fortsatt er på det tidspunktet.

Fordelen da han var 1 år var at jeg kunne plassere han i sprinkelsengen, og der ble han. Det var såpass kjedelig at han ofte sovnet igjen, etter litt klaging så klart. Nå er det store problemet å få han i seng i utgangspunktet. Du som leser dette, som ikke er mamma, tenker kanskje at det er en lett sak. Vel, JEG kan i hvertfall skrive under på at det er det IKKE. Sønnen min er - om mulig - enda staere enn meg. Så lang historie kort; vi startet dagen klokken fem i dag.......

Da han var levert i barnehagen var planen å dra videre på trening. Energien var derimot ikke helt der - "utrolig nok". Jeg brukte derfor formiddagen min i senga med nesa nedi boka til fetteren min, en glad gutt. Der lå jeg fram til Eirik og Teo kom innom i 13-tiden. Resten av ettermiddagen tilbrakte jeg med dem ute på terrassen!

Ellers i dag har jeg hengt litt med Live og besøkt mamma. Her er jeg enda! Alltid tomt første kvelden jeg har barnefri før pappa-helg, samtidig litt godt å kunne komme meg litt ut av min egen stue. Det er ingen hemmelighet at jeg sitter mye hjemme, og er mye alene, så derfor må jeg nyte disse kveldene der jeg kan være på farten, se andre ansikter og ta ting i mitt tempo - til og med etter Teo's leggetid ;-)

Det var min superspennende dag ;-) Håper din dag også har vært fin!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er vakker

Anonym sa...

hehe... forstår hvordan det er med unger. har selv en 6 åring som lurer på hvorfor hun skal legge seg, mens det er fortsatt lyst ute! ;-)