torsdag 21. juni 2012

Kveldens antrekk // pose og sekk

Titter innom fra sofakroken hjemme hos mamma. Barnefrie torsdager tilbringer jeg ofte hos mamma. Her får jeg nemlig pose og sekk; avslapping og sosialt samvær. Søstern, mamma og jeg har sittet ute i sola, drukket kaffe, stelt føtter, skravlet og hørt på musikk. Det er jentekvelden sin det :-)

Antrekk for anledningen: snekkerbukse, singlet og bare footielankens (bestemor's ord for føtter).

Før jeg kom hit var jeg ute og spiste middag med Teo og Eirik. Koselig som alltid. Gleder meg som en unge til å hente han i morgen i barnehagen. Da skal vi ha kosefredag, med hjemmelagd pizza, sånn som Teo elsker :-) Den gutten fyller opp hjertet mitt med så mye glede. For en fantastisk liten skatt han er. Jeg bobler over av stolthet!

Håper du har en fin torsdagskveld. Takk for at du titter innom :-) Rop ut (evt skriv) om det er noe spesielt du vil jeg skal skrive om. Klapp og klem fra meg**

1 kommentar:

Véronique sa...

Hørtes som en fin torsdagskveld :)

Er for tiden hos foreldrene mine i sør-Frankrike hvor jeg storkoser meg :)

Herlig med sol og varme :)

Klem