onsdag 6. juni 2012

Lesehest

Jeg har aldri vært en lesehest, allikevel øker interessen for å lese når det er snakk om historier fra virkeligheten. Ta Ida's Dans som ett eksempel. Lest den? Vel, det bør du, og ha et lommetørkle i nærheten! Nå har jeg begynt å lese boken En glad gutt. Her er selvsagt interessen ekstra stor, da boken handler om fetteren min og flere andre familiemedlemmer. Den er tøff, den er brutal, og jeg vet jeg kommer til å sitte sjokkert i sofakroken ved flere anledninger. 


Fetteren min og jeg hadde en lang prat i går kveld. Han ba meg ringe han når jeg fikk det første store sjokket. Han er nok spent på reaksjonen min. Jeg har blitt advart av både han, kusinen min og pappa. Nå har jeg begynt å lese, og jeg er allerede oppslukt. Jeg er spent på fortsettelsen, på tross av at jeg vet hvordan det hele endte - hvertfall så langt!

Har du bestilt boka? Legg isåfall igjen en kommentar. Sånt er fint å kunne fortelle videre til min fetter, som har klart å fullføre denne boken - mot alle odds! :-)

1 kommentar:

Anette sa...

Hei. Så et tidligere innlegg på bloggen din om denne boka og ble nysgjerrig. Jeg fikk skolebiblioteket til å bestille den, så jeg fikk lest den. Spennende lesning. Underlig følelse å kunne få se inn i en verden som er så fjern fra meg selv.

Tidligere hadde jeg en kamerat som drev med narkotika og for meg var han veldig vanskelig å forstå. Jeg prøvde og prøvde, men fikk det bare ikke til. Nå, etter at jeg har lest den her boka, føler jeg at jeg forstår han litt mer enn det jeg gjorde da.

Denne boka er absolutt verdt å lese, mener nå jeg. Så takk for tipset.