onsdag 13. juni 2012

Lyskaster på sommerfest

I går gikk dagen i ett. I ett med bare hygge, vel og merke. Jeg startet dagen med time hos frisøren. Må legge til at frisøren er en venninne, så jeg får det til en superfin pris. En annen venninne spurte nemlig meg om jeg hadde vunnet i lotto, og det er altså ikke tilfelle ;-) Nye striper skulle inn i håret mitt. Når jeg først velger å gå den veien, å få lysere hår, skal man virkelig se forskjell også. Forskjell ble det idag, og jeg ble nok litt tatt på sengen, for det ble litt for lyst på topplokket mitt fremfor hva jeg var forberedt på. Der har jeg jo min naturlige farge, som gjorde at de bleke stripene ble mer intense enn hva de ble i lengdene. Frisøren lovte at dette skulle vi rette opp i før helgen, siden jeg ikke hadde tid til det i dag. Jeg måtte derfor løpe ut døren med et noe lyst topplokk..

Jeg dro rett videre til behandling. Åh, stramme sener som blir tøyd og presset på - det er godt det. Godtvondt. Deretter gikk turen fra behandling og videre til bilbutikken. Gammel bil ble sagt hadet til, og ny bil ble hentet :-) Tar nok litt tid å vende meg til å kjøre den. Jeg kjørte som en 70år gammel kjerring på vei hjem. Vanligvis kjører jeg som en 40åring...

Da jeg kom hjem pakket jeg med meg muffins, stoler og diverse og tuslet bort til barnehagen. Der var det duket for årets sommeravslutning, med grilling, is og glade barn. Jeg følte jeg gikk rundt som en vandrende lyskaster. Litt uvant med det lyse hodet, ja ;-) Etter avslutningen lekte jeg derimot litt frisør selv. Jeg hadde en hårfarge i skapet, og så brukte jeg rett og slett en malepensel, og lagde noen få lysebrune striper på det alt for lyse. Da ble det mye bedre, og jeg følte meg som meg selv igjen. Det er fortsatt en del lysere, men det er en farge jeg føler meg tilfreds med. Jeg er allikevel klar for at frisøren skal eksperimentere litt mer med håret mitt altså. Vi har nemlig planene klare. Vi må bare ha tiden og de rette produktene! :-)


Nå må jeg løpe ut døren. Ny dag, ny timeplan. I ettermiddag blir det derimot rolig-tid. Teo og jeg trenger en sånn ettermiddag, etter full rulle de siste dagene. Ønsker deg en fin dag! Kanskje jeg titter innom senere i dag :-)

Ingen kommentarer: