mandag 18. juni 2012

Måndagsbarn // Gjesp

Jeg er et mandagsbarn, det vil si at jeg er født på en mandag. Før jeg ble sykmeldt var også dette den beste dagen å jobbe på. True story! I dag derimot hater jeg mandagen, og føler meg litt sånn som han her:
Jeg har ligget i sengen og vridd meg i hele natt. Skulle tro jeg styrtet sju energidrikker rett før leggetid. Jeg har hatt en uro i kroppen i natt som har stjålet all nattesøvn. Det hjelper ikke akkurat å titte på klokken og se den nærme seg farlig fort 5...... Litt før seks hørte jeg i det fjerne: "mamma, mamma, mamma X 2000". Åh, da var dagen i gang! Ikke noe er som en times tid med søvn :-)
Jeg plasserte Teo i sofaen under dyna, med et glass melk og to muffins. Her startet uken med en SUNN frokost ja.... Allikevel tok det ikke lange tiden før mamma var mer interessant. Jeg skjønner'n godt jeg. Mamma er - om mulig - enda mer interessant når hun er trøtt. Da er det bare å klistre på seg smilet for anledningen da. Er jo ikke han sin skyld at jeg er trøtt :-)


Deretter var det tid for å få opp kjæresten. Han har tidenes VERSTE vekkerklokke-lyd på telefonen sin, som han utrolig nok nesten ikke reagerer på. Foreløpig har jeg aldri kjeftet over mangelen på respons når lyden som får ørene mine til å blø tar av på nattbordet, jeg har i stedet smilt (true story), skrudd den av selv og vekket liv i kjæresten (og slått telefonen i stykker inni hodet mitt med 1000 hammerslag). Han er dog alltid blid på morgenen. Det er godt å ha en som trekker stemningen opp, når en noe morgengretten mamma/kjæreste prøver å skjule hvor trøtt hun egentlig er ;-)

Snart skal jeg ut døren og videre til osteopaten. Da er dagen ordentlig i gang, og energien må bare dukke opp rett og slett :-) Det kommer seg, det kommer seg..
Håper DU har en super start på den nye uka. Ny uke, nye muligheter bla bla bla....

Ingen kommentarer: