tirsdag 26. juni 2012

Morgenfugl med korte bein

Jeg våkner i dét kjæresten kysser meg hadet. Hva er klokken? Hvorfor har ikke jeg vært våken i to timer allerede? Ved siden av meg ligger 3 åringen, langt inn i drømmeland. Jeg titter på klokken. Den er snart åtte. Herregud, vi har sovet lenge! Å betegne åtte om morgenen som lenge kan kun småbarnsforeldre gjøre. Tiden går, og før luringen finner det for godt å våkne enogenhalvtime senere(!) har jeg fått gjort unna mye av dagens husarbeid, og er klar for resten av dagen. Full av energi og glede.


Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en morgenfugl. Det kan ha noe med at dagene våres ofte starter før seks, og jeg er et typisk B-menneske. Jeg er i mitt ess på kvelden. Jeg får derfor ikke hentet meg inn, og våkner gjerne ikke ordentlig til live før klokken har passert ti på formiddagen. Jeg har kun meg selv å skylde på! I natt fikk jeg derimot den søvnen jeg trengte. De to ekstra timene gjorde underverker. Jeg har derfor orket å være den mammaen jeg vil være, fra første sekund. Vi startet dagen med en god frokost, og etter det har vi lekt, tullet og ledd - masse. Når dagen starter med latter vet man at det er ganske mye som skal til for å ødelegge den!


Teo: Hvorfor flyr fugler?
Meg: Fordi de har så korte bein, og da tar det så lang tid å gå!
Hva jeg ikke kan?? :-)


Nå kom jeg nettopp hjem fra en alltid så liten joggetur. Først leverte jeg Teo i barnehagen. Han på sykkel, jeg i joggeskoa. Deretter løp jeg meg en tur. Nå skal jeg kaste i meg en kopp kaffe, bare for å være sikker på at energien holder seg. Deretter skal jeg ta fatt på ukens prosjekt, nemlig roterommet/gjesterommet. Alle har vel et sånt rom?! Vel, nå skal det bli litt orden der inne. Det er på tide etter å ha bodd her i 2,5 år. Sommeren og det fine været som endelig har kommet, får jeg nyte i ettermiddag. Da kommer bestevennene Live og Jesper på middag, og vi skal tilbringe hvert minutt ute i hagen!


Ellers må jeg gjøre som enhver annen blogger, nemlig å oppfordre dere til å følge meg på instagram. Der legger jeg ofte ut bilder, og har allerede rukket å ta noen bilder fra dagen i dag. Så, da sees vi på instagram da, eller? monix87 heter jeg der :-)

Klem fra meg**

2 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

hahaha..dagens! Fordi de bruker så lang tid med de korte beina... da burde jo også JEG kunne fly!! har ikke akkurat lange bein. Nei..livet er ikke rettferdig altå! ;) hihi..

Elisabeth Ingeborg sa...

Hahaha, ja det e heilt sikkert derfor fuglane flyge ;)
Tenk å kunne ha energi til å gjere husarbeid om morgenen, det høres fortreffelig ut ;)