søndag 24. juni 2012

Søndag

Våknet opp til 200 grader på soverommet og null drikke i umiddelbar nærhet. Merket godt at det ble litt fuktig i går. Slukte store mengder vann og kastet meg i dusjen. Kun én tanke sto i hodet mitt. Nemlig Teo. Og Mc'ern mat.

Vi kjørte direkte til Oslo. Øverst i trappen sto en liten, glad gutt og hoppet av glede over å se mammaen sin. Da snakker vi kjærlighet da. Det finnes ingen bedre enn han. Hos tante hadde han hatt kleshenger som pil og bue, nøkkel som laserpistol og han hadde fått sove mellom kusinene sine i den store senga til den største kusina på 11 år. Med andre ord; han har hatt det gøy :-)

Etter litt skravling fra baksetet ble det stille. Å være på overnatting tar på. Han fikk ladet batteriene fra Oslo til Vestby. I Vestby ventet deilig mat og hyggelig selskap. Storfamilien var samlet rundt bordet. Teo holdt showet . Han fant seg også en ny bestekompis i Ivar, som har vært i USA det siste året. Ivar hadde dermed en skygge hele ettermiddagen ;-)

Verdens fineste skygge, om jeg skal si det selv <3

Guttedrømmen til Teo gikk også i oppfyllelse i dag. Han fikk kjøre motorsykkel (scooter) og monstertruck (firehjuling) for aller første gang. Sykt gøy for en liten gutt som aldri sier nei takk til litt action ;-)

Nå sover lillegutt, og jeg har en date med kjæresten (og Serena Van Der Woodsen). Kosesøndag :-)

Ingen kommentarer: