søndag 3. juni 2012

Soverommene

Jeg titter innom på en hjemmesøndag. Her har musikken vært på full guffe, mens vi alle tre har herjet og danset. Nå fikk vi store litt nok, så nå prøver vi å roe ned minstemann også - som selvfølgelig er giret opp til taket etter heftig lek og morro. Gire opp er jaggu lettere enn å gire ned ;-)

I dag titter jeg innom for å vise frem soverommene. Dere har nok sett dem før, men ting forandrer seg jo stadig. Spesielt etter at hu mor har gått berserk på Ikea ;-) Soverommet til Teo er vel mer eller mindre likt som alltid. Siden sist har det kommet inn nye, praktiske lekekasser, lekekjøkken, og ikke minst ny voksendyne. Første natten under den store, myke dundynen kunne by på sammenhengende søvn gjennom hele natten. Hurra. God og varm :-)På soverommet mitt er endelig de brune nattbordene blitt byttet ut med hvite. Det tok sin tid! Nye nattbordslamper og blomstrete jentedynetrekk har også kommet på plass. Det er litt mer sommerlig der nå :-)


Det gjelder å kjøpe inn "jentete" ting nå, mens jeg enda er sjefen i huset. Hvem vet, plutselig skaffer jeg meg en samboer som skal ha sitt å si han også ;-)

Senere i kveld kommer det bilder av den beige vesken og den noe hullete jeansen, etter forespørsel fra to fine lesere. Ting tar tid, men bedre sent enn aldri :-)

Til slutt vil jeg nevne at en leser la igjen en kommentar om at hun hadde kjøpt boken til fetteren min "en glad gutt". Hun klarte ikke å legge den fra seg, og leste den ut på 9 timer. Herlig! Det er sånne gode ord jeg skal bringe videre :-)

Ha en fortsatt fin søndag! 

2 kommentarer:

Julie sa...

Er det blomstrete sengetøyet kjøpt på IKEA og? Det var skikkelig fint og sommerlig, akkurat noe sånn jeg kunne tenkt meg :-D

Monica Jensen sa...

Jepp, det er også fra IKEA :))