onsdag 6. juni 2012

Tommel opp

Jeg må bare si det, jeg er litt overtroisk. Jeg leser horoskopet mitt entusiastisk hver dag, jeg tror det finnes mennesker som kan se ditt liv og din fremtid (såkalt "synske") og jeg tror på ånder, gjenferd og skytsengler. Kall meg gæærn, men sånt fascinerer meg, og jeg er overbevist om at det er mer mellom himmel og jord.

I følge mitt horoskop skal Jupiter bevege seg inn i tvillingen sin bane(?), noe som betyr lykke, flaks og glede for tvillinger fra junimåned og ett år fram i tid. Jeg høres sinnsyk ut, eller hva? Vel, hittil har juni kun bydd på positive overraskelser. Skal dele alt med dere, så fort alt er hundre prosent i boks. Jeg fikk også kjøpt meg ny bil i dag, som jeg fikk prutet ned til en fantastisk pris. Wee! Akkurat nå føles det ut som jeg har vunnet i lotto - på flere måter enn én :-)


Jeg kom meg også på trening i dag, noe som gjorde dagen enda bedre. Det er deilig å svette, og bevegelse og mosjon gjør så mye for min kropp og mine smerter. Herlig!

Nå skal jeg komme meg hjem, dusje, hente småen, og så skal vi kose oss i sofakroken - bare oss to. Senere i kveld kommer Live på besøk, og kjæresten kommer på overnatting. Dagen i dag kan derfor kun beskrives som TOPP!

Tommel opp :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du er til å prute, også at du klarte det helt alene:-)

Monica Jensen sa...

Fikk litt hjelp av pappa da ;)

Anonym sa...

Du virker som en herlig person! Hva og hvor jobber du?

Monica Jensen sa...

Oi, takk for det :)

Akkurat nå er jeg sykmeldt pga ryggen, men jeg jobbet i bilfirma. Nå er planen på sikt å finne en jobb der jeg kan være i mer aktivitet, for å sitte 8 timer i strekk på rumpa er ikke helt gunstig for meg! :)