fredag 29. juni 2012

Torsdagsdate

I dag har jeg bare brukt dagen til kos, sus og dus. Jeg skulle egentlig begynne å male gjesterommet, men du vet.. Skulle bare.. I dag ble det andre prioriteringer. Jeg får heller prøve meg i morgen, å male kjemperaskt. I helgen kommer det nemlig ny gjesteseng inn på rommet, og da hadde det vært greit at den (grelle) rosafargen var erstattet med en dus og fin nøytral farge. 

I dag har jeg vært opptatt med denne karen. Vi har vært på date på Krydder, lekt på lekeplassen, spist is og hoppet på trampolinen hjemme hos mormor. Helt perfekt! 


Nå har han dratt videre til pappaen sin, og jeg vet at savnet kommer til å bli intenst søndag kveld da han plutselig ikke kommer hjem. Enda godt vi har teknologiske ting som telefoner osv. Da får jeg i hvertfall mulighet til å høre stemmen hans :-)

Torsdagskvelden tilbrakte jeg med disse to vakre skapningene. Lille Nora og Ragnhild. 


Nora er uten tvil den søteste katten jeg har sett. Samtidig er jeg livredd for katter. De klorer nemlig. Så jeg holdt en viss avstand. Jeg er kanskje tøffere neste gang, når jeg har på bukse fremfor shorts ;-) En veldig koselig skravlekveld, med en ny god venninne :-)

Nå roper senga. De neste dagene byr på nok å gjøre, så da er det greit å lade batteriene litt. Sov godt, tittere**

Ingen kommentarer: