lørdag 2. juni 2012

Uttafor

Føler meg helt utenfor om dagen. Som om jeg er i min egen boble. I denne boblen er min dårlige rygg og elendige form. Den siste uken har jeg vært i fosterstilling ved hver minste anledning. Krøpet sammen til en liten ball. Jeg har stilt meg selv spørsmål som "hvorfor meg?". Jeg har rett og slett syntes litt synd på meg selv, for det er jo ikke normalt med en så vond kropp i en så lav alder! I går kveld slo tanken meg; "Hva faen er det du driver med? I stedet for å synes synd på deg selv, å få vondere og vondere for hver dag, må du komme deg ut av boblen og gjøre det som gjør dagen din bedre - både her og nå, og på sikt - du må komme deg tilbake på trening!"

kaffe på senga <3

Tydeligvis tåler ikke kroppen min å være borte fra trening i 1,5 uke. Jeg har vel allerede innsett det, at min kropp er avhengig av trening. På mange måter må jeg tenke på det som positivt! Jeg må trene for å holde den i sjakk, for å unngå disse smertene som jeg nå sliter med. Der jeg er nå, har jeg ikke vært siden februar - da jeg sto knekt over kjøkkenbenken og gråt.

Det jeg prøver å si, er at fra mandag blir det nye treningsinnlegg fra meg. Nå vet dere hvordan ståa er. Dere vet at jeg må trene (tydeligvis) for å fungere som mamma, kjæreste - ja, generelt som person. Jeg skal se på dere som min "personlige trener". Kommer det ikke treningsinnlegg i ny og ned, sett spørsmålstegn ved det, for det er på Avancia jeg bør tilbringe dagene mine. Kanskje jeg blir bra til slutt :-)

I dag derimot skal jeg kose meg med guttene mine. Vi tar dagen som den kommer, men vi skal absolutt være på farten :-)

5 kommentarer:

Astrid sa...

For å kommentere noe helt annet, jeg bestile boka "en glad gutt" for et par dager siden og den kom i posten i dag, og (kremt..) er utlest etter 9 timer.. Det sier vel sittt; jeg klarte ikke legge den fra meg. Kjempebra!
Fantastisk blogg du har, glad du ikke tok lengre bloggpause enn du gjorde, men skjønner det var nødvendig. Er innom hver dag :) God bedring med ryggen!

Anonym sa...

Han virker som en fin og snill mann han kjæresten din..
Det er lykke å finne en som SER deg på ordentlig..

Anonym sa...

Han virker som fin og snill mann, kjæresten din :)
Det er lykke å finne en som virkelige SER deg, på ordentlig!

Monica Jensen sa...

Astrid:
Åh, så morsomt å lese at du bestilte den og ble så "fanget" av den. Det skal jeg fortelle videre :)) Har enda ikke fått lest den, men grugleder meg!

Tusen takk for fine ord, det blir jeg så glad for :)

Monica Jensen sa...

Anonym:
Ja, han er den beste <3 Helt perfekt er han - for meg! :)