tirsdag 19. juni 2012

Vår ettermiddag

I dag inviterte vi (Teo og meg) oss selv på middag hos mamma/mormor. Mellom barnehage og middag kjøpte vi med oss sjokolademelk og satte oss på en benk i Ski og tittet på alle bilene. Sola varmet og vi fikk litt pratetid. Om alt og ingenting. Hvorfor lastebiler har så mange hjul, hvor beveren bor, hva vannkopper er, osv. Jeg liker de samtalene :-)

Da vi kom fram til mormor var det bare Michael og Isabelle som var hjemme. Vi lekte ute i hagen, og Teo fikk hoppet på trampolinen med onkelen sin. Det er alltid gøy å få bli med de store gutta (onkel Michael og kompisene) - og de er også veldige flinke til å inkludere han. Er vi hos mormor er Teo enten å se på trampolinen eller på rommet til onkel Michael ;-)

Etterhvert spiste vi middag og ble sittende ute i det fine været. Deilig nå som det endelig er litt varme i lufta igjen. Jeg kan liksom aldri få nok.. Hvertfall ikke i detta landet!

Like før vi skulle dra hjemover besøkte vi besteforeldrene mine i nabohuset. Så søte, så selskapssyke og så lykkelige når vi titter innom :-) Teo imponerte med engelsken sin, jeg fikk spørsmål om den "nye" kjæresten min (som de forøvrig har hilst på ved flere anledninger nå) og bestemor fikk kommet med flere gullkorn. Hun er den morsomste jeg vet om :-) Michael kastet vannballonger ned på gaten, og bestemor utbryter "If I get the skyld, then I come up and smack your but" med et stort smil om munnen. Det er en dame som må oppleves. Det finnes ingen som henne <3

Her er forresten bilen min. Gullbilen som er så god å kjøre :-)

Og til slutt; sånn hvis dere lurer surrer EM på tv-skjermen her hjemme nå. Det kan forklare den detaljerte avhandlingen om vår ettermiddag ;-) GOD KVELD!

2 kommentarer:

Renate sa...

Fy søren å den mini-mannen din ligner på deg :) Lucky bastard, ingen av mine barn ligner på meg.. hehe " Er de dine? er du sikker?"

Monica Jensen sa...

Synes du?? :D Jeg klarer ikke se sånt selv, men hører det oftere og oftere, og det er jo veldig gøy :)