søndag 17. juni 2012

Vel overstått feiring

Først vil jeg takke alle som kom og feiret med oss i går kveld. Jeg storkoste meg, og det var kjempegøy at stua ble full av nye og gamle venner :-) Det ble quiz og sekkeløp. Vinnerlaget skålte med cava, og de som ikke kjente hverandre fra før av fikk muligheten til å bli litt kjent!

Jeg fikk ikke tatt ett bilde i går - dessverre. Tiden fløy. For anledningen hadde jeg på meg en knallrød trang/kort kjole, olajakke og svarte pumps.

Da klokken nærmet seg midnatt hoppet vi inn i taxier og tok turen til Ski. Det var så god stemning her hjemme da, så det hadde jo vært gøy å bli igjen, men av hensyn til naboer ga vi oss da og dro videre. Ute endte vi opp på feil utested, for alle andre var visstnok på Krydder, men jeg hadde det gøy og fikk danset fra meg jeg :-)

Svigerfar hentet oss og kjørte oss hjem. Det var deilig å våkne i egen seng i dag...ettermiddag!

Nå er huset vasket og ryddet, og jeg venter på kjæresten som er og kjøper dagens første måltid. Kebab! Vi er sunne dagen derpå ;-)

Hvis noen tok noen bilder i går, må dere gjerne sende dem til meg. Sånt er gøy å ha :-)

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Heeei :) Takk for i går, Monica! Det var kjempegøy ;o) Flott leilighet dere har! Klem fra Jonas & Ragnhild <3

Monica Jensen sa...

Tusen takk :) Kjemoekoselig at dere kom <3 stor klem

mammaKine sa...

Høres ut som en fin bursdagsfeiring. Gratulerer med dagen som var :-) Klem fra meg!

Lene Johansen sa...

Så fint du koste deg! :) Kebab er veldig grei dagen-derpå mat! ;)

Monica Jensen sa...

Mammakine:
Ja,bursdagsfeiringen var helt topp :) Tusen takk :) Klem

Lene:
Absolutt! Det er nesten et must dagen derpå ;)