mandag 2. juli 2012

Besteforeldre og gullkorn ♥

Etter dagens behandling på Plexusklinikken tok jeg meg en tur opp til Bestemor og Bestefar. De har begge to bikket åttiseks år, og de er ikke overraskende nok blitt litt surrete med årene. Morsomme er de i hvertfall begge to :-)

Jeg dukket opp på døren deres med gårsdagens sminke og med grorudpalma plassert godt oppå hodet. De tittet på meg med forskrekkede blikk. "Hvem er det?", hvisket Bestemor til Bestefar. "Aner ikke!", svarer han tilbake. For å si det sånn, jeg brukte et kvarter på å overbevise dem om at jeg var Monica. Jeg måtte til og med dra fram telefonen og fremlegge bildebevis. Heh. Det sier litt om hvordan jeg har sett ut i dag. Når dem først godtok at det var meg, ble dem veldig glad for besøk da :-) Teo husket dem derimot godt, og de fikk se både bilder og filmer fra den siste tiden. Uten tvil to stolte oldeforeldre!

Bestemor: "I don't know who you are, but you have nice legs!"
Meg: "Jeg er Monica, og tusen takk!"
Bestemor: "Paul, look at her legs. She has nice legs!"
Bestefar: "Nei, jeg kan ikke se på beina til så unge jenter!"
HAHA!

De hadde tatt ut en fin sum penger til hvert barnebarn. Vi er 11 stykker. Bestemor ville nemlig at vi skulle huske henne for noe, hvis hun gikk bort i nærmeste framtid. Som jeg sa tilbake: "Bestemor, vi har alle sammen mange fine minner med deg, så det er ikke den summen med penger vi kommer til å tenke mest tilbake på :-)". Hun er så god. Så snål, så søt, så morsom og så god.

Da jeg var der ryddet jeg på kjøkkenet og lagde kaffe. Deretter dro jeg dem med meg ut på terrassen. Greit å få litt frisk luft når sola glimter med sitt nærvær. Da dem var godt plassert i hver sin stol med kaffekoppen i hånden kom Bestemor med nye gullkorn.
- "Oh, it's a lovely weather today!"
Ca fire sekunder senere...
- "This summer is pathetic!"
Været skifter fort, og meningene til Bestemor skifter om mulig enda fortere! Man kan jo ikke gjøre annet enn å glise :-)

Jeg er så heldig som har fire flotte besteforeldre, og Teo er så heldig som har seks flotte oldeforeldre. Hurra for familie ♥

Apropos familie, straks skal Nicklas og jeg møte Mamma og folka i Ski for å spise middag. Noe sier meg at det er fullt hus på Don Pablos Pizza i ettermiddag ;-) Kanskje vi sees?

PS: Følg meg gjerne på instagram. Det er kanskje ikke så mange bilder her, men på instagram legger jeg ut bilder rett som det er. monix87 kaller jeg meg.

Ingen kommentarer: