søndag 1. juli 2012

Destinasjon: India

En av mine beste venninner, Sarah, forelsket seg i landet India for et par år siden. Siden den tid har hun besøkt "sitt andre hjemland" rundt to ganger i året. I Juli flytter hun derimot til Australia for et halvt år, og jeg ville derfor invitere Sarah med til India, sånn på tampen til avreise down under. Nå skal det jo sies at pengetreet mitt ute i hagen ikke fungerer slik det skal, så vi måtte nøye oss med en kveld på indisk restaurant. Ikke så aller værst det heller ;-) Når vi kom dit satt Anne og ventet, noe Sarah ikke visste. Miriam skulle også være der, men hun var dessverre syk. Så for anledningen var nesten hele den gamle jentegjengen samlet. Veldig koselig :-)

Som den urutinerte bloggeren jeg er, tok jeg ikke ett eneste bilde i går kveld. Der må jeg virkelig skjerpe meg. Det er jo både lettere og morsommere å blogge når man har bilder til innleggene sine. Jeg lover en forbedring! Uansett... Etter middag og skravling tok vi turen ut i Ski. Først endte vi opp på Krydder. Tipper de snart henger opp et skilt der det står: "De uten åreknuter har ei tilgang!". Vi følte oss rett og slett litt for unge. Og ensomme. Det var ikke stappfullt der kan man si. Vi bestemte oss derfor for å gå bort til Bowlers. Der var det stappfullt. Og klamt. Det er første gang i mitt liv jeg har følt meg gammel. Det krydde av 20 år gamle jenter og gutter der, som trodde de eide stedet. Et lite tips til jenter på 20-: Du kommer så mye lenger med et smil, enn med et surt tryne og spisse albuer. Her var det nemlig bare å brøyte seg fram, å oppføre seg som små drittunger med tunga nedi spriten for første gang. Det er kanskje sånn 20 år gamle jenter skal oppføre seg på byen? Hva vet vel jeg. Da jeg var på samme alder satt jeg hjemme med en stor mage! 

Anne stilte med husly for natten, og som den flinke vertinnen hun er vartet hun opp med egg og bacon til frokost i dag. Søndagsluksus! Nå sitter jeg hjemme i sofaen og tar meg en pause mellom arbeidsoppgavene. Badet er nyvasket, nå venter et hav med klær som skal brettes. Kjæresten er allerede i full gang, flink som han er :-) I kveld blir det god mat og fotballkamp. Jeg jubler over at det er FINALE. Det betyr at EM snart er vel overstått! Hvem jubler med meg? :-) Ellers kjørte jeg forbi lille luringen min i stad. Vi kom kjørende i hver vår retning. Gud, som jeg savner han! Lille frøet med det store hjertet 

Takk for i går jenter, jeg koste meg masse sammen med dere. Og til dere som titter innom; takk! Ha en fortsatt fin Søndag :-)

Ingen kommentarer: