tirsdag 17. juli 2012

Drømmekjolen

I dag har jeg nesten følt meg som en prinsesse. Først fikk jeg fikset neglene mine. Jeg fikk lagt et nytt lag med shellac (neglelakk som overlever krigen, og holder i flere uker). Det skal egentlig ta 30 minutter, men jeg satt i stolen i hele 1,5 time. Snakk om tålmodighetsprøve. Resultatet ble bra, og gavekortet fra gutta ble vel brukt :-)

Etter negletimen gikk jeg videre til Ski brudesalong. En kommende brud skal føle seg vel ivaretatt, og det kan jeg love deg at du vil føle deg der. Jeg skulle "bare" titte på selskapskjoler, men til og med lille meg fikk en fantastisk service. Jeg prøvde flere forskjellige kjoler. De har gjerne bare en størrelse i hver kjole i butikken, så det kan være litt vanskelig å se hvordan kjolen faktisk skal se ut. Her ser dere tre av kjolene jeg prøvde.

Den blå var så stor, at dama bak bokstavelig talt måtte holde den oppe. Den rosa var hakket for liten over puppene. Den i midten satt veldig bra, men ble litt for kjedelig i fargen.

Til slutt fant jeg drømmekjolen, og da var jeg ikke lenger i tvil. Den skulle jeg ha! De hadde ingen flere på lager, så den må bestilles inn. Jeg får svar på mail hvert øyeblikk om de får den inn i tide til bryllupet, som er om 7 uker. Kryss fingrene for meg!

Det beste av alt; jeg trenger ikke BH under. Akkurat det har vært en stor bekymring for meg. Ikke bare bare å finne rette BH til rette kjole. Hvertfall ikke når man bruker størrelse hest i bh'er.

Hva synes du? Jeg har bestilt den i en annen farge, som passer mer til meg og mine farger. Jeg er veldig fornøyd. Endelig er kjolen (forhåpentligvis) på plass. I et prinsessebryllup må man jo ha fine kjoler :-) 

Jeg gleder meg til bryllupet, som skal feires tre dager til ende på et slott i Sverige. Vi har ventet i ett år på dette, snart nærmer den store dagen seg. Tipper brudeparet gleder seg enda et par hakk mer enn meg. Bare vill gjetting altså ;-)

4 kommentarer:

Hulken sa...

Sikker på at du ikke gledet deg mer enn ett år? Har hørt så mye om dette bryllupet at øra mine snart detter av ;)

Monica Jensen sa...

morshom du, knudsen ;)

mammaKine sa...

Superfine kjoler :-)

Ragnhild sa...

Nyyyydelig!!