mandag 30. juli 2012

Funkyfresh form

Jeg ligger i fosterstilling på sofaen i dag. Før legekontoret åpnet sto jeg klar utenfor, desperat som få, med det jeg vil tro er tidenes urinveisinfeksjon. Jeg hadde glemt hvor vondt det er. Heldigvis kunne Gud - han i den hvite frakken - ta meg inn foran alle andre pasienter. Burde vurdere å skaffe han som fastlege. Makan til sympatisk kar i legeverden skal man lete lenge etter :-)


For å gjøre dagen enda bedre, måtte jeg bråstoppe på vei hjemover for å spy. Kvalmen kom veltende over meg. Så nå ligger jeg på sofaen med beina i kors, prøver å holde antibiotikaen og det lille jeg fikk i meg av frokost nede, mens jeg ser på 7th heaven og tenker "dæven, det ser slitsomt ut med sju unger!"


Dette er dømt til å bli en aldeles strålende dag. God bedring til meg :-)

PS: skal skaffe større TV asså. Må bruke kikkert for å se noe fra denne avstanden. Bare kommenterer det, for hver person som titter innom stua mi nevner at den er liten ;-)

6 kommentarer:

Véronique sa...

Riktig god bedring!

UVI er noe dritt :(

KLem

Fabelaktig sa...

Hei søteste :)
Da var jeg tilbake i denne bloggverden etter en laang pause. Takk for alle fine kommentarer du har lagt igjen, det betyr så masse!

Åh nei, urinveisinfeksjon er kanskje noe av det verste. God bedring søte!

Skikkelig tungt å begynne på jobb igjen, så jeg sniker meg til en bloggpause *tihi*

Ragnhild sa...

God bedring, Monica <3

StineSophie sa...

God bedring:-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter <3 :)

Lena sa...

Kjenner til det der, helt forferdelig... Heldigvis går det ganske fort over med en gang man får medisiner ;) Håper du føler deg bedre, og ønsker deg en flott dag!