mandag 2. juli 2012

Gjesterom // smakebit

Rommet ble ferdig på fredag, akkurat som planlagt. Gjestesengen kom inn på lørdag. Nå har jeg plutselig et gjesterom som ser litt innbydende ut. Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at det forrige var det ;-)
Det er synd jeg glemte å knipse før-bilder, for da kunne dere sett den store forskjellen med egne øyne. Det var som sagt babyrosa fra topp til tå, gjestesengen var en trefarget knirkeseng som overhodet ikke passet inn, og alle de gamle babylekene til Teo sto plassert i knallblå esker oppetter veggen. Velkommen ;-)

Nå har jeg malt rommet i en farge som heter delikat. Og ja, fargen er veldig delikat om jeg skal si det selv :-) Bildene av rommet er litt så som så. Tatt med iPhone med motlys. Bedre bilder vil komme etterhvert, når stygge skap er byttet med en kommode, osv osv. Dere vet hvordan det er. Sånne ting kan ta litt tid. Og ikke minst koste penger.


Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med husets "nye" rom :-)
Nå er det snart på tide å dele en liten hemmelighet med dere også. Titt innom sånn etterhvert, så skal dere få vite mer :-) Nå skal jeg besøke besteforeldre. Vi sees!

1 kommentar:

Tonje sa...

Så lyst og rent (i fargene) det ble nå! :) Skjønner godt at du er fornøyd!
Også ble jeg kjempe nysgjerrig på den hemmeligheten da :p

Har sendt deg mail, tok bare noen mnd, hehe

Klem