tirsdag 31. juli 2012

Heii bloggen ;-)

Formen er heldigvis bedre i dag. Takk og lov for effektive medisiner. Det er nemlig litt vanskelig å gå med beina i kors, slik jeg måtte i går. I dag har vi hatt besøk. Linda og gutta kom på middag, og vi lekte ute i gata fram til barne-TV. Det nabolaget her er virkelig fantastisk for små gutter på sommerhalvåret. Alle barna er ute med sykler og herjer i gatene. Lillegutt er foreløpig litt for liten (etter min mening) til å bli med rundt over alle hauger, men når de holder på i gata her får han selvsagt være med, til hans store glede. Av og til føler jeg meg litt streng når jeg sier at han ikke får sykle lenger enn postkassene, slik de andre barna får lov til, samtidig er han nesten ett år yngre enn de andre. Ulempen ved å bli født sent på året. Neste år blir det nok derimot andre boller :-) Han krangler aldri på det, så det kan jo faktisk hende han synes det er helt greit å ha mamma i nærheten også!


Da besøket vårt dro hjemover, kapitulerte lillegutt og jeg på sofaen. Han i armkroken min mens NRK-Super underholdt oss. Plutselig sovnet han, og da gjorde jeg husarbeid, før jeg vasket han og gjorde han klar for natta - mens han sov. Når han først sover har han et godt sovehjerte, det skal han ha ;-)


Ellers har det ikke skjedd stort her. Blir mye "oppramsing" om dagen, men sånn er det i perioder. Blir dypere innhold når hverdagen er i gang for fullt etter ferien tenker jeg. Vi sees! :-)

2 kommentarer:

Loverboy sa...

Du er deilig!!

Monica Jensen sa...

Halla Loverboy ;) Takk for deeet - og ditto <3 Raring..