onsdag 4. juli 2012

I samme situasjon

Jeg grudde meg fælt til Teo skulle reise på en ukes ferie med pappaen sin. Tenk, så lenge borte fra lille luringen min! Heldigvis har tiden flydd og jeg har egentlig ikke rukket å savne han ordentlig før nå i dag. Nå er det derimot greit. Han kan komme hjem nå. To dager igjen, så sees vi. Jeg gleder meg! I mellomtiden får jeg surre med mitt, og så får han fortsette å storkose seg på tur med pappaen, venninnen og datteren hennes. Han har det bra. Det er det viktigste :-)


Når man savner kan man jo finne på litt med en annen som er i akkurat samme situasjon. Nemlig Anka. Jeg har fortalt om situasjonen vår mange ganger. Vi hadde termin samtidig, fødte med en ukes mellomrom, ble alenemødre omtrent samtidig, og i august blir jaggu  x'ene våres samboere også. Kasper og Teo har med andre ord et veldig tett bånd, og det har de hatt hele sitt liv. To gutter - like aktive og like morsomme :-) 

 I en hektisk hverdag ser ikke Anka og jeg så mye til hverandre, siden vi bor et stykke fra hverandre. Det er derfor ekstra hyggelig når vi faktisk møtes - både med og uten barn. I dag møttes vi i Oslo sentrum, spiste middag, drakk kaffe og skravlet. På tide at vi fikk oppdatert hverandre sånn ordentlig om livet nå. Veldig koselig var det!


Det gjelder å rette fokuset på alt man kan gjøre når man har barnefri, fremfor savnet. Det er godt å savne. Det er godt å ha tid til å bare være 25 år. Og det er ekstra godt å se hverandre igjen etter en hel uke fra hverandre. Dere kan jo tro jeg gleder meg til Fredag ;-) Begynner faktisk å klø i hele kroppen når jeg tenker på det. Føler meg som en liten unge som teller ned til julaften!

Dagens antrekk var forresten dette:


Jeg har en tendens til å falle for mørke farger. Det er ikke sjelden du finner meg i svarte klær. Nå som det er sommer prøver jeg derimot å bruke litt farger også. Jeg blir flinkere og flinkere for hver dag. Hvem vet, plutselig ser jeg ut som et vandrende juletre. På bildene over har jeg på meg klær fra Gina og blå converse. 

Nå er det kjæresten som gjelder. Vi hadde planer om å være skikkelig kjærester denne uken, men så har vi hatt så mye å fikse begge to, så vi har verken hatt tid til dater eller late kvelder. Nå derimot. Nå er det bare oss to. Det trenger vi innimellom :-)

Sov godt, dere. Morsomt at flere og flere følger meg på instagram. Gjør det DU også. monix87 kaller jeg meg ;-) Vi sees!

Ingen kommentarer: