fredag 20. juli 2012

Kickstart!

I dag har jeg hatt en perfekt start på dagen. Når man ikke har et barn som vekker deg om morgenen, er det greit med en hund som får deg opp og ut.


Jeg hoppet ned i shortsen, dro på meg joggeskoene og tok solbrillene over de trøtte øynene. Så var det bare å komme seg ut i det fine været.

Mitt nabolag

Vi gikk forbi Veronica og familien sitt hus. Der var det liv på verandaen, så vi tittet innom. Veronica og jeg ble sittende å drikke kaffe og skravle en stund. Veldig hyggelig. Var også veldig bra timet, for Vicko og jeg slapp unna en kraftig hagleskur. Da vi gikk videre skinte sola igjen.


Nå er vi kommet hjem, og himmelen har på nytt åpnet seg. Nå skal jeg pakke, for om en times tid reiser vi for å hente Teo og så drar vi videre til Sverige for å tilbringe helgen der.
God helg :-)

Ingen kommentarer: