fredag 6. juli 2012

Komplett!

Teo har kommet hjem. Min lille familie er komplett. Det er godt å ha han hjemme igjen :-)

I fjor sommer kom han hjem fra pappaen sin surere enn en sitron, etter fem dager borte. Det virket nesten som han prøvde å straffe meg litt. I år ble jeg møtt av verdens største smil. Uka med pappa har vært topp :-) Han har spurt meg et par ganger om jeg skal kjøre fra han, men sånn bortsett fra det er alt fint!

Nå er gullbilen fullpakket og vi er på vei til Sverige. Det tok ikke lange tiden før mini me sovnet. Det er greit. Det blir sikkert en lang kveld. Godt å ha han med!!

I Sverige er det meldt regn, litt mer regn, som igjen er toppet med dødsmasse regn. Ah, sommer! Vi har pakket med regntøy foråsiresånn. Litt regn skal ikke hindre oss. Bikinien blir derimot ikke brukt så mye som jeg håpet på ;-)

Over og ut - enn så lenge**

1 kommentar:

Véronique sa...

Kos dere i Sverige ♥

Klem