fredag 13. juli 2012

Morro for unga ;-)


Nå er jeg godt plassert i sofaen etter en lang dag. Å pakke sammen, vaske seg ut, reise og pakke ut tar på. Spesielt når man har en noe overtrøtt gutt hengende over deg på slutten av dagen. Sånn er det, og nå er vi hjemme igjen etter en fantastisk uke, og er klar for å slenge beina på bordet for noen timer! 


Jeg trenger kanskje ikke si at det er lille herremannen som har stått i fokus fra morgen til kveld? Dette har vært noen deilig dager, der han har fått all den oppmerksomheten han fortjener. Det fine smilet har vært på plass hele uken :-)


I tillegg til familietur, har vi hatt en ordentlig kjærestetur. Tid til kos, ekstra oppmerksomhet, flørting og kjærlighet. Det er ikke mange ukene Nicklas har fri i løpet av ett år, og nå er det ca 365 dager til neste ferie, så denne uken trengte vi virkelig. Gud, som jeg har kost meg :-)


Jeg har aldri vært så redd før, som når jeg satt i "romperister'n". Når målet til kjæresten er å få deg på hue og ræva ut av ringen, kan du jo tenke deg hvordan turen var. Jeg trodde jeg skulle tisse og bæsje på meg. Jeg klamret meg fast, men ut i vannet skulle jeg tydeligvis. Da jeg strengt befalte at han skulle stoppe, stupte han uti vannet og veltet meg uti vannet med han. En våt fornøyelse ;-) Noe "banket opp" etterpå, men det var verdt det, litt spenning i hverdagen trenger vi alle ;-)

Svigers og tante Benny kom også nedover i et par dager. Vi besøkte Smögen, koste oss med skalldyr, sene kvelder, lek og latter. Teo har fått et veldig godt forhold til dem nå, og jeg tror jaggu han har fått et ekstra godt øye til Benedickte ;-)


Synd uken gikk så fort. Ingen av oss ville hjem i dag. Selv Teo sa at han ville bli i huset "vårt". Vel, vel, det stikker ingen steder, så vi får ta turen tilbake ved en senere anledning.


Nå får vi håpe sola og litt ordentlig varme besøker Norge, slik at vi kan nyte sommeren her hjemme også. Bare å ha muligheten til å spise middag i solveggen er lykke. Suge til seg varmen før nok en kald, lang vinter.

Håper dere har det fint, og at dere fortsatt vil ta en titt innom nå som jeg er tilbake. VI SEES! :-)

2 kommentarer:

Tonje sa...

Så herlige bilder, ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie! :)

Monica Jensen sa...

Ja, vi har kosa oss masse :))