torsdag 19. juli 2012

Overnattingsgjest :-)

Vi har Vicko på overnatting. En søt vovvov som dessverre er litt dårlig i magen sin for anledningen. Dere skulle sett Sarah og meg etter ettermiddagsturen i stad. Vi sto der med både klut og hageslangen. Ville Vicko løfte på rumpa? Nei. Det ordnet seg. Han spratt opp i bilsetet mitt og tørket det fra seg der i stedet. Lille luringen fikk beskjed om å sitte på gulvet. På en pose. Jeg skulle fylle bensin, og i sidesynet mitt ser jeg Vicko bykse opp i passasjersetet. Jeg tror halve Ski hørte meg rope NEI. Vel, nå er han ren og fin, og jeg har tilgitt han for den lille uheldige episoden i stad ;-)


Han er ganske søt. Jeg er nok tryggheten hans her hjemme. Han fotfølger meg. Nicklas blir neeesten sjalu ;-)

Nå har vi nettopp kommet hjem fra kveldstur. Fordelen med hund er at det blir mye bevegelse. Deilig. I tillegg er det jo veldig koselig da. Spesielt når hunden er så lydig som det Vicko er :-)


I morgen kommer lille hjertet mitt hjem igjen. Vi har så mange fine planer for den kommende uken, så det skal bli ekstra kos å få han hjem. Tipper han har masse å fortelle meg etter ferien. Han har blant annet gitt smokken sin til Kaptein Sabeltann. Gutten begynner å bli stor :-)


Nå er det natta her i heimen. Nyvaska sengetøy og nyvaska rom. Det skal ikke bli feil å legge seg nå :-)
God natt!

3 kommentarer:

Simen Strande sa...

Skjønte ikke helt, er hunden lydig eller ikke? Eller ble den lydig hos deg? For det står at den ikke gjorde som den fikk beskjed om tidlig i innlegget.

Monica Jensen sa...

Haha! Tenkte litt på den jeg og. Godt observert, Simen. Det jeg burde skrevet er at den er EGENTLIG lydig. Bare ikke i bilen. På vei til Ski satt den i bagasjerommet og før jeg visste ordet av det hoppet han over nakkestøtter og lå i baksetet. Litt smånervøs i bilen min, stakkars!

Anonym sa...

Kjempefin blogg men fine bilder. Sjekk gjerne ut min nye side :)

http://fuggel.blogspot.no/