mandag 23. juli 2012

Plutselig høstfølelse

Snakk om kontraster. I helgen lå jeg rett ut på en solseng og sippet i meg capri-sonne. I dag tredde jeg på meg gummistøvler, regnjakke og pakket barnehagesekken til Teo. Greit, været er typisk norsk sommer. Det er vel heller barnehagestarten som vekker den virkelige høstfølelsen i meg. Ferien er over!


Selvom det var litt vemodig i dag tidlig, er det også litt deilig. En ny start, både for liten og stor. Nå sier jeg det man ikke skal si; jeg gleder meg faktisk til høsten. Jeg tar kosekvelder, stearinlys og høsthygge syv dager i uka, fremfor å håpe at sommeren plutselig skal komme, og bli like skuffet hver dag. I mellomtiden får jeg ta én årstid om gangen, og ta det for det det er - regn eller ei. 

Det var en liten gutt som synes det var veldig stas å komme tilbake til barnehagen. Han har nemlig sluttet med smokk i løpet av ferien (mer om det i eget innlegg), og han kunne ikke vente med å fortelle dette til Katja i barnehagen. Det varmer mammahjertet mitt å se hvor mye han trives i barnehagen!

Vel, før jeg ønsker høsten velkommen for fullt må jeg legge til at minstemann og jeg stikker på en liten mini-ferie allerede i morgen. Vi pakker bagen og reiser opp for å besøke Bestefar, Beste/Oldemor og Oldefar på hytta på Stryken. Det er et paradis for små gutter. Jeg gleder meg! :-)

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Godt å lese at det er fleire som nyt "haustkveldane", framfor å vente på sommaren!
Men det er noko med barnehagestart og ferieslutt...Det skal vere pittelitt haust då...Eller?

Monica Jensen sa...

Ja, enig med deg der. Greit med litt flere D-vitaminer i kroppen før vinteren, men sånn som sommeren har vært kan høsten like så greit komme :)

Vikingen sa...

Høye flotte støvler!
Hvilket merke?

Vikingen sa...

Høye, hvite og flotte støvler!
Hvilket merke?