tirsdag 24. juli 2012

She's back

I sommer har jeg farget håret mitt hundrevis med ganger. Når jeg blir litt ekstra lei meg selv går det gjerne utover det stakkars håret mitt. Nå har jeg derimot farget håret for siste gang på en stund. Jeg er brunette igjen. Jeg er født brunette. Det er meg.

Nå er det veldig uvant. Selvom jeg har valgt en lysere nyanse enn tidligere(fargen: blond), føles det fortsatt veldig mørkt. Ny tilvenning! Føler i hvertfall at jeg er meg selv igjen!

Nå stikker Teo og jeg ut døra. Vi skal på hytta. En skikkelig hytte-hytte. Der skal vi ro båt, fiske og kulen! Kjæresten blir her hjemme og passer huset :-)

Tudelu!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Kos dere masse :)

Klem!

Ragnhild sa...

Du er veldig fin med denne fargen :)))

Monica Jensen sa...

Takk til dere begge <3