lørdag 7. juli 2012

Slaraffen liv

Været i dag ble over all forventning. Overskyet. Vi har derfor tilbrakt mesteparten av tiden vår ute. Tatt ting i rolig tempo og kosa oss.

Teo og jeg har vært på sykkeltur. I tillegg har vi lekt motorsykkel (det var meg) og bensinstasjon (det var Teo) ute i hagen. Fascinerende å se hvordan han lever seg inn i leken. Alt er liksom så...naturlig! :-)

Vi har også vært på båttur. I starten var jeg noe skeptisk til båtskillsa til Kaptein Knudsen. Det ble ikke noe bedre når jeg skjønte at han var like skeptisk. Heldigvis viste det seg at det ikke var noen sak, og skepsisen vår fikk bli igjen på brygga. Vi tok det med ro og utforsket nærområdet. Både deilig og befriende å kjøre båt. Ekstra gøy var det for minstemann. Han var selvsagt sjørøver :-)

Vi avsluttet båtturen med krabbefisking på bryggekanten. Fire store krabber dro vi opp, og vi fikk se både fisker, maneter og sjøstjerner.

Nå har jeg begynt på dagens middag. Som sagt, vi tar livet med ro her. Sen frokost, sen lunsj og sen middag ;-) Gutta er fortsatt ute på brygga og koser seg. Herlig å rømme bort fra den vanlige hverdagen!

I kveld blir det brettspill med minstemann, og når han er i seng blir det sofakroken og et par glass vin på oss. Deilig! Snakk om å lade batteriene!

Ha en fin lørdagskveld :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Luftig bukse, ha en fin ferie og hils til Teo og Nick. Hilsen pappaen din.