fredag 6. juli 2012

Sommer

I dag har savnet gått fra en kløende følelse i kroppen, til en småkvalm halvdesperat følelse. Det nærmer seg hjemreise for sønnen min, og jeg kan ikke vente med å susse på han! Herregud, én hel uke borte fra mammaen sin. Det har aldri skjedd før. Det er vel jeg som har hatt det værst ;-)

I morgen reiser vi avgårde. Sverige venter på oss! Det skal bli godt å komme bort for noen dager. Blir været bra i tillegg har vi ingenting å klage over. Uansett vær; dette skal nytes og vi skal kose oss! :-)

Ettermiddagen har jeg brukt sammen med kjæresten min. Date. Is. Sommer. Sol. Hygge. Smil. Kos.


Kvelden avsluttet vi med en svipptur innom mine besteforeldre, og deretter kaffe/øl hos mamma og Jan. Veldig koselig!

Bloggen blir med meg til Sverige, via iphonen altså ;-) Vi sees!

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Kos dere masse med tur til Sverige! Teo har nok savnet mammaen sin han også, tenker jeg ;) Vi får sees når jeg er tilbake fra ferie! Ha det fint så lenge <3 Stor klem fra Raggy Balboa :)

Støvkorn sa...

Is... dam you, nå fikk jeg skikkelig lyst på det ^^ hehe!