søndag 15. juli 2012

Spontan

Jeg er på mange måter en skikkelig kontrollfreak. Liker å planlegge ting, skrive lister og vite hva som skal skje. Samtidig har jeg en fryktelig spontan side, som gjerne slår til på områder der andre liker å være hundre prosent sikre, veie for og imot, og ja - rett og slett ta et gjennomtenkt valg. For 2,5 år siden valgte jeg å operere puppene mine. Jeg var alt annet enn fornøyd etter endt svangerskap og amming. Jeg har alltid hatt store pupper, så ønske om større pupper var overhodet ikke et tema. Her var det fasongen som trengte et aldri så lite løft. Tanken på å operere meg hadde egentlig aldri slått meg, før jeg en dag satt hjemme hos en venninne og drakk kaffe og skravlet. Vi kom innpå puppeoperasjoner. Like etterpå satt jeg i telefonen med Colosseumklinikken, og dagen etter var jeg på konsultasjon. To uker senere våknet jeg opp fra narkose, med nye pupper. Hva skjedde?! Jeg har aldri angret, og det var absolutt det rette for meg, på tross av at det var et fryktelig spontant valg. 

Noen måneder senere ønsket jeg meg tatovering. Fødselsdatoen til Teo i romertall på håndleddet. Jeg fikk det plutselig for meg at JA, det ville jeg ha! Jeg ringte tatoveringsstudio, og de hadde ledig time til meg dagen derpå. Vips, så var min nye tatovering på plass. Merket for livet! Jeg har aldri angret, og jeg blir mer og mer glad i den for hver dag som går. Den betyr jo så masse for meg. Det var jo akkurat den datoen jeg ble mamma :-)


Nå har ønsket om en ny tatovering dukket opp for fullt. Type...i dag. Keep on fighting er teksten. Den skal bli plassert på ribbeina eller mellom "vingene". Sånne ting må skje spontant, helst i går, ellers skjer det ikke. Jeg er gira. Jeg er klar. Jeg må bare finne ut hvor jeg virkelig vil ha den. Kanskje jeg skal la deg velge for meg...?! Wee, gleder meg! 

5 kommentarer:

Tonje sa...

Så fin bloggen din var nå : )

Så gøy med ny tattovering - jeg er foreløpig så feig at jeg bare tenker på en ;)

Klem

Anonym sa...

Jeg anbefaler at du tattoverer på et papir.

Monica Jensen sa...

Takk, Tonje <3 Ja, gleder meg til å få den :D Klem

Monica Jensen sa...

Noe sier meg at anonym er pappa ;)

Julie sa...

Jeg elsker selv å ha kontroll på alt, men å være spontan gjør virkelig livet litt mer spennende! Har to tattoveringer som var veldig spontane og de er SÅ fornøyd med!
Litt usikker på hvor jeg ville hatt den skriften... På ribbeina kanskje? Det ser så fint ut! Men har hørt det gjør vondt å ta der! Så om du tør ta det, ja da er du tøff!
Åh, jeg vil ha ny tattovering også..

PS! Fin header!
PS2! Via bloglovin får jeg ikke lov å kommentere på bloggen din, så derfor skjer det så skjeldent :( Må gå direkte til bloggadressen for å få lov! Så beklager lite kommentarer fra meg!