tirsdag 17. juli 2012

Stille i fjøset

Jeg hadde aldri hatt en sånn tittel, om ikke lille luring sang på VIF-sangen i ny og ned. Pappaen hans har blitt tilhenger eller noe i den duren ;-) Uansett, det var stille på bloggfronten i går. Jeg var ute av døren før åtte, en kjapp tur innom for å dusje, og så kom jeg hjem igjen i 23-tiden i går kveld. Å ha fullt opp med planer når jeg har barnefri er et must!

Hallå damer!

På ettermiddagen/kvelden koste jeg meg med kusinen min, Pernille. Vi spiste sushi, skravlet, gikk tur og besøkte besteforeldrene våres. Veldig koselig. Hele oppveksten min var hun en av mine nærmeste venninner, og hun ble også sett på som (verdens kuleste) storesøster. Jeg praktisk talt "bodde" i huset til tanta mi. Nå som vi har blitt voksne sees vi ikke like ofte, men det er alltid over gjennomsnittet hyggelig når vi først sees :-)

I dag skal jeg suse rundt for meg selv. Bruke gavekortet jeg fikk av kompisene til Nicklas i bursdagsgave - nye negler - og så har jeg bestilt meg time i Ski brudesalong. Det er ikke jeg som skal gifte meg altså ;-) I September står Pernille hvit brud og det kommer til å bli årets store begivenhet. Jeg må ha en fin kjole for anledningen, og det håper jeg å finne her. Nei, jeg skal ikke stille opp i brudekjole ;-)

Ellers har kjæresten holdt ut med meg i 9 hele måneder nå. Ikke værst. Gleder meg til å feire 9 år med deg, gutten min :-)

Jeg titter innom senere. Fred ut!

Ingen kommentarer: