lørdag 14. juli 2012

Sus og dus på lændet

I dag har Teo fått catchet up med kompisene i gata, mens jeg har fått catchet up med husarbeid og klesvask. Ferien er over, og det er bittersøtt. Vi er allikevel ikke helt klare til å gi slipp på feriefølelsen, så utpå ettermiddagen tok vi turen til svigers og der ble vi til langt utpå kvelden :-)

Store deler av familien til Nicklas var samlet for anledningen. Vi spiste nydelig(!!!!) tapas og koste oss både inne og ute til klokken bikket 22. Teo har blitt litt for vant til sene kvelder i ferien, og i kveld var intet unntak. Han holder ut, men sover gjerne lenger om morgenen, eller trenger en dupp på dagtid. Vi får en grei tilvenning når han er tilbake i barnehagen igjen om 1-2 uker tipper jeg ;-) Det er ferie, og da er det vel lov å skeie litt ut? 


Han har kjørt x-antall runder med firehjulingen og scooteren. Han sto klar med hjelmen på hodet en halvtime før firehjulingen ble hentet ut fra låven. Rimelig klar ;-) Ellers har han fått lekt med de "store" barna. Stas! Jesper på 7 (fetteren til Nick), og Emma på 6 (datteren til andre fetteren til Nick). Alltid gøy å få lov og bli med de eldre - spesielt når det innebærer å plukke jordbær på et tak - selvom de nok syntes han var litt for liten til tider ;-) Vi avsluttet kvelden med å bli spist opp av knott på enden av jordet, med kikkerter i hånden, mens vi speidet på elgen som spiste seg enda større et stykke bortenfor oss. Gøy på lændet :-)

Nu er det natta. Hvertfall straks. Må bare, må bare... Sov godt, tittere!

Ingen kommentarer: