fredag 27. juli 2012

Tapper gutt, vepser, kubb og håndballfruer

I går var siste dagen på hytta. Ferien er offisielt over. Det var godt med noen rolige dager på Stryken, der min farmor er fra. Samtidig var det greit å dra hjem forholdsvis tidlig i går, da vi oppdaget at solen befant seg i Ski-området og ikke på Stryken. Vi prøver ikke å rømme bort fra solen altså, selvom det innimellom føles sånn ;-)


På hytta står man på trappen å pusser tennene, med en kopp i hånden. Man tar kattevasken uti vannet. Man tisser på en busk i hagen. Selvom hytta ikke er så primitiv som den høres ut som, liker jeg at alt ikke er like tilgjengelig der som hjemme. Det er en viss sjarm over det. Spesielt for små barn er det gøy. Tannpuss gikk plutselig fra OK til veldig gøy :-)


Da vi kom hjem stakk vi bort til Linda og gutta. De har en svær terrasse og verdens beste kaffe. Smågutta fikk leke og vi fikk skravlet. De har et paradis for små barn i hagen sin. Blant annet et lekehus/borg. Teo forsvant inn i dette lille huset. Plutselig hørte jeg et vræl jeg aldri har hørt makan til. Det var så intenst at jeg nesten trodde han tullet. Da jeg forsto at nå har noe alvorlig skjedd, fikk jeg derimot fart på beina og løp mot huset. Mot meg kom en liten gutt, som hadde blitt angrepet av vepser. Inni huset var det et stort vepsebol, og de stakk han minst to steder - på nesa og i hodet. Lille gullet hadde både vondt og var livredd. Jeg vet jo selv hva min reaksjon hadde vært, om jeg hadde låst meg selv inne i et bittelite rom sammen med en haug med vepser. Jeg hadde trolig dødd av angstanfall på stedet..! Lille tapre gutten min, med hoven nese, forsto ikke særlig. "Flua stikka meg, mamma"- sa han hulkende ♥ Mammahjertet verker når sånne ting skjer altså!

På ettermiddagen dro Teo videre til pappaen sin, og Nicklas og jeg dro videre til Ski. Vi skulle nemlig ha en date med fem andre par. Håndballfruer med menn. Burde kanskje sagt håndballspillere med fruer, men vi liker å rette fokuset mot oss selv ;-) Vi hadde knallvær for anledningen, vi grillet deilig mat og vi spilte kubb til sent på kveld. Gutter mot jenter. Håndballspillere mot håndballfruer. Jentene vant så det sang etter. For en DEILIG følelse!


De som kjenner disse gutta, vet at de lar ikke jentene vinne. Konkurranseinstinktet er høyt. Vel, nå fikk de se at vi har et konkurranseinstinkt også - og ikke minst en god kastearm. Flaks var det hvertfall ikke :-) God stemning!


Nå er jeg 10 000 myggestikk rikere, men det var det verdt, for det var en innmari koselig kveld. Takk for i går jenter og gutter 

Ingen kommentarer: