søndag 29. juli 2012

Tid

I dag har vi gjort masse, men samtidig ingenting. På mandag begynner en ny håndballsesong. Det vil si liten tid til hverandre. Som spiller og trener har Nicklas over 150% jobb inkludert sin vanlige jobb. Han er lite hjemme. Han er mye på farten. Har jeg fortalt dere at vi er blitt samboere? Han flyttet inn nå i juli. Det føles godt. Da ser vi hverandre hvertfall i en times tid før leggetid. Teo synes det er gøy at vi tre bor sammen. Nicklas er absolutt blitt godkjent, og det er null sjalusi inn i bildet. Det er så deilig. 200 kilo har forsvunnet fra mine skuldre :-)


Dere kjenner jo meg, hvertfall en liten del av meg. Å gjøre ingenting innendørs en hel dag er jeg ikke så god på. Jeg holdt vel ut av den enkle grunn at jeg merket at kjæresten trengte det. Når kvelden kom derimot, dro jeg han med på kino. Batman. Bør sees! Jeg var for det meste på jakt etter en god sittestilling, som jeg forøvrig aldri fant, så når filmen var over pustet jeg lettet ut. Helt fram til vi kom til bilen. Men absolutt, bra film :-)


For anledningen hadde jeg på meg bootsa mine. Høstvær passer fint til boots. Folk kan synes hva de vil om dem, men de er uten tvil mine favoritter i skoskapet. Det er ikke få ganger jeg har blitt stoppet på gaten av jenter som vil vite hvor dem er kjøpt. Eurosko mener jeg å huske er riktige svaret.

Nå venter senga. I morgen kommer luringen hjem. Jeg gleder meg. Ferien er over og hverdagen er i gang igjen, med normalt samvær. Det er godt synes jeg. Han har jo vært mye borte fra meg i sommer. Samtidig har han og pappaen hans hatt godt av litt ekstra tid sammen dem også :-)

Natta, tittere!

6 kommentarer:

Véronique sa...

Gratulerer så masse med samboerskapet :)

Ha en strålende søndag!

Klem, Veronique

StineSophie sa...

Liker skoene godt!! :-) i år har det vært mere høst enn sommer-da er det lov å kle seg slik og;)
Blir så glad over å lese at dere har blitt samboere og at Teo er fornøyd med det:-) det kan ikke være bare bare å få alt til å gå lett når det er et barn inn i bilde. Har selv en datter på Teos alder-man ønsker jo kun det beste for barna. Det er ikke alltid det beste er godt nok heller. Du har funnet deg en bra mann virker det som:-) virker som om at han er flink og snill med både deg og teo:-) Dere er flinke.

Monica Jensen sa...

Takk <3 ha en fin dag du og! Klem

StineSophie sa...

Liker skoene godt!! :-) i år har det vært mere høst enn sommer-da er det lov å kle seg slik og;)
Blir så glad over å lese at dere har blitt samboere og at Teo er fornøyd med det:-) det kan ikke være bare bare å få alt til å gå lett når det er et barn inn i bilde. Har selv en datter på Teos alder-man ønsker jo kun det beste for barna. Det er ikke alltid det beste er godt nok heller. Du har funnet deg en bra mann virker det som:-) virker som om at han er flink og snill med både deg og teo:-) Dere er flinke.

Monica Jensen sa...

StineSophie:
Takk :) Liker skoene godt selv. Gode å gå i er de også :)

Ja, jeg har vært heldig med han. Han har taklet (og takler) alt med glans. Ting går over all forventning. Vi møter nok på noe motgang etterhvert, som alle andre, men hittil har det virkelig gått kjempebra :D Deilig!

Monica Jensen sa...

StineSophie:
Takk :) Liker skoene godt selv. Gode å gå i er de også :)

Ja, jeg har vært heldig med han. Han har taklet (og takler) alt med glans. Ting går over all forventning. Vi møter nok på noe motgang etterhvert, som alle andre, men hittil har det virkelig gått kjempebra :D Deilig!