tirsdag 24. juli 2012

Trekk pusten

Vi er framme på hytta. Det er her jeg har mange av mine barndomsminner fra. Dette er stedet der man virkelig kan puste ut. Tenke. Nyte stillheten. Med mindre man har en 3åring med seg da. Med han følger ikke mye stillhet. Han har nemlig munndiaré. Med han følger det derimot masse underholdning. Fra morgen til kveld :-)

Det er bare vi to, pappaen min og farmor som er her. Fire generasjoner. På hytta rekker man aldri å bli sulten. Måltidene er hyppige, med minutters mellomrom. Det føles hvertfall sånn. Noen måltider må jeg stå over, i fare for å trille herfra om noen dager.

Det er ikke mye å finne på her, sånn egentlig. For noen dager er det deilig. Jeg skal bruke dagene til å koble ut. Tenke minst mulig. Bare nyte livet på hytta, med noen av de jeg er glad i. Samtidig håper jeg å få muligheten til å samle opp litt energi. Jeg kjenner at jeg trenger det.

I kveld blir det Kina sjakk og boklesing, etterfulgt av en tidlig kveld i senga. Hytteliv <3

2 kommentarer:

klizz sa...

Hei, kom tilfeldigvis over bloggen din da jeg søkte rundt omkring Atlasprofilax-behandling. Har ikke lest ALLE innleggene dine, og mulig jeg ikke har fått med meg hele historien, men forsto du gjorde behandlingen i januar? Virket som det ble en god del verre rett etterpå, men har det blitt noe bedre igjen nå? Alt i alt, har ryggsmertene blitt bedre? Ville du anbefalt behandlingen?

Kristine

Monica Jensen sa...

Hei hei :) ryggen ble en del verre etter behandlingen, og jeg har vært sykmeldt siden :( om det er tilfeldig eller ikke aner jeg ikke. Burde i teorien ikke hatt så vondt så lenge da! Lykke til :)