torsdag 5. juli 2012

Uren hud?

Sliter du med uren hud? 
Da jeg var yngre trodde jeg det bare var pubertale ungdom som slet med uren hud. Nå som jeg har blitt litt eldre har jeg erfart at både eldre som yngre kan slite med uren hud, i større eller mindre grad. Er du en av dem? Vil du bli kvitt det? Da må du lese videre ;-)

Visse matvarer kan trigge uren hud. Du kan for eksempel prøve å kutte ut melkeprodukter en periode. Jeg vet om flere som har blitt finere i huden når de har kuttet ut melk. Det finnes også en haug med produkter du kan bruke. Noen fungerer, andre lover mer enn de holder. Jeg derimot sitter på noen gode produkter som faktisk holder det de lover. Botanical effect-serien til Mary Kay. 


Min søster har slitt med uren hud. Spesielt i T-sonen. Hun har prøvd mange forskjellige produkter. Ingenting har hjulpet. Jeg prøvde ut Botanical effects på min søster. Jeg har hørt gode ord om produktene, men jeg vil gjerne teste dem ut selv før jeg skryter dem opp i skyene. Etter bare en ukes bruk ringte Isabelle meg, i hundre. Produktene fungerer! Nå, etter bare to uker, er hun helt fin i huden. Vi forventet at hun ville se tydelig bedring etter 1-2 måneder (alle produkter trenger gjerne litt tid før de viser resultater), så dette er over all forventning!

Serien består av fire forskjellige produkter. De kan kjøpes som en pakke, og de kan kjøpes hver for seg. Prisene er FINE! Er dette noe for deg? Send meg en mail på mon_jensen@hotmail.com :-)

Og til slutt; Lange, fyldige vipper?? Mary Kay sitt nye serum har ENDELIG kommet. Det er et serum som skal gjøre vippene dine både lenger og fyldigere. Jeg har sett veldig fine resultater (wow-resultater) på venninner som har brukt samme type serum, til en litt dyrere penge! Mary Kay selger dette serumet for 800 kroner. Ut Juli selger jeg det for 700 kroner! Er du interessert, ta kontakt ♥

2 kommentarer:

Trine sa...

Flott innlegg :)

Anonym sa...

Kjempe tips!
Besøk oss gjerne for flere tips om hvordan du kan bli kvitt uren hud!

http://friskisen.com/category/hud-pleie/