mandag 27. august 2012

Comfy Monday

Jeg har alltid sett på meg selv som et sommermenneske, men etter en noe så til de grader skuffende sommer værmessig ser jeg fram til høsten og de kommende månedene. Jeg smilte faktisk når jeg kjente den bitende høstluften i dag tidlig. Endelig har tiden kommet for tykke gensere, skjerf, stearinlys, te, ullpledd og røde roser i kinnene. Høsten er en fantastisk vakker årstid. Velkommen skal du være!

Comfy monday kan beskrive dagens antrekk. Jeg var ikke klar for å hoppe ned i trange jeans. I dag ville jeg gå for noe komfortabelt og avslappet. I samme slengen satte jeg håret opp i en topp, og var klar for resten av dagen!


Jeg fikk tatt en del telefoner som trengtes å ta, jeg fikk handlet inn mat, jeg fikk dratt på sykebesøk til Linda som ligger rett ut etter vaksine, og jeg fikk hentet to småtroll i barnehagen. For en uke siden lagde jeg en avtale med en av Teo's bestekompiser om playdate etter barnehagen, og Teo har gått og gledet seg siden. I dag var dagen og det var stor stas! Gutta lekte så fint sammen, både ute og inne, og mens de styra for seg selv fikk jeg vasket her. Vaskeånden kommer over meg i perioder. Det vil ikke si at jeg synes det er gøy, det vil si at jeg føler det trengs. Den er veldig tilstedeværende når høsten dukker opp hvert år, og jeg vet at det er mye innetid som venter :-)

Når Teo ble lagt for kvelden, la jeg meg ned i sengen sammen med han og leste en bok, og før jeg visste ordet av det sov vi begge to... Godt over en time senere våknet jeg til live, og da var det tungt å flytte seg ut av den gode varme sengen til lillemann. Så nå sitter jeg godt plassert under ullpleddet i sofaen, med noe ræl på tv-en, dataen i fanget og tekoppen i hånden. Høstkos. Nå mangler jeg bare den gode armkroken til kjæresten, som ikke er hjemme på et par timer enda. Sånn er det. Blir ekstra kos å se han etterpå, da :-)

Er du like glad som meg for at høsten har dukket opp? 

4 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

AH supert! Du hvor har du kjøpt de comfy buksene! Jeg vil ha.. !

Monica Jensen sa...

Jeg vet faktisk ikke. Jeg "låner" dem av mamma ;)

Monica Jensen sa...

Haha, det er Zavanna bukser. Altså, de er fra jobben til mamma. Godt mulig hun har stått for design av dem også. Men tror hun sa dette bare var en vareprøve, så da finnes det vel foreløpig bare en av dem :)

The one and only sa...

Du er så deilig! Han fyren som har deg er meget heldig!