søndag 26. august 2012

Dagen derpå

Det er søndag kveld, og jeg er fortsatt litt sliten etter gårsdagens festligheter. Vi feiret Henrik Flack hjemme hos Lena og Henrik. Det var full stue og super stemning. Lena hadde til og med ordnet slik at Ski fyrte opp fyrverkeri for anledningen. Det at Ski festivalen var i full gang på utsiden av leiligheten var selvsagt ikke den egentlige årsaken ;-) Det er alltid hyggelig hjemme hos dette paret. De disker opp med nydelig snacks og deilige drinker. Mmm. Etter vorset tok vi turen ut i Ski. Når det er et såpass stort arrangement i lille Ski-byen skulle man tro at man møter flust av kjentfolk. På Bowlers møtte jeg derimot ikke mange av dem som først antatt. Hørte rykter om at min mor tok av på dansegulvet borte på Krydder, samtidig som min 18 år gamle søster lagde liv og røre i gågata, så det var kanskje like så greit at jeg befant meg der jeg gjorde ;-) Nicklas og jeg rømte til Balkan like før det stengte overalt for litt nattmat, før vi tok turen hjemover. Du kan tro vi var klare for søndagen når klokken ringte litt over 9 i dag tidlig. Jeg var sjåfør for Nicklas som skulle videre til Oslo for å delta på cup med gutta han trener. Her går det i ett :-)

Nå er leiligheten sånn nesten nyvasket. Ett rom om gangen. Litt mangel på lyst, men vilja holder meg gående. Lillegutt sover søtt i sengen sin, og snart kommer kjæresten hjem fra håndballhallen med indisk take-out på armen. Nam. Blir en rolig kveld her hjemme. Jeg er i skikkelig søndagsmodus, og det kjennes godt. Trøtt som få, og alt annet enn klar for noe annet enn sofaen, tv og god mat :-)

Håper du har en rolig kveld, forhåpentligvis uten husarbeid på planen ;-) Heiiii!

4 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Du har lagt ut så mye fin musikk, og nå ville jeg leite etter de videosnuttene du har lagt ut før.. med fine sanger.. men finner ikke SØK på fine bloggen din.. :( kunne du lagt det til?

God søndag :)


Monica Jensen sa...

Ja, selvfølgelig :) hvordan gjør jeg det? :)

Cecilius blogg sa...

du må legge det til under utforming, så velger du legg til gadget, så velger du søkeboks (med lupe symbol). Trykk legg til, og vips så har du søke boks på bloggen :)

Monica Jensen sa...

Da har jeg fått ordnet det :) Tusen takk :)