fredag 31. august 2012

Hell i uhell

En uke før den store bryllupshelgen skulle jeg hente kjolen min som endelig hadde kommet i butikken, spesiallaget til meg. Ved første øyekast ble jeg litt skuffet over fargen. Jeg hadde bestilt mørkeblå, men denne var mer lillablå. Jeg valgte å overse det, for kjolen i seg selv er jo så fin. Da jeg tok den på, sklei den bare av meg. Kjolen jeg prøvde forrige gang satt som et skudd. De mente jeg hadde gått ned i vekt, men det kunne jeg bekrefte at jeg absolutt ikke hadde. Jeg betalte den nette sum på 3000 kroner for den, og forsvant bort til syersken. Hun kunne nemlig gjøre mirakler. Selv syersken Hong mente at kjolen var helt feil for meg. Hun kunne sy den flere cm inn på hver side og legge den opp masse, men den ville allikevel ikke sitte så fint. Det ville koste meg 1000 kroner. Altså, en kjole jeg egentlig ikke er fornøyd med ville til sammen kostet meg 4000 kroner. Trokke det... Da jeg oppdaget både flekker og løse tråder, gikk jeg tilbake til brudebutikken. Jeg sa at jeg ville ta meg en runde på senteret for å se om jeg kom over noe annet, og så ville jeg eventuelt velge å heve kjøpet. Det var greit. Hun så nok skuffelsen i øynene mine. Å stå uten kjole, som man har trodd har vært i boks i seks uker, er ikke en drømmesituasjon. Hvertfall ikke når man har sett etter kjole det siste halve året.....

Det var bare tilfeldig at jeg gikk innom butikken Freequent. Jeg tittet på et par kjoler som var ok, da min kjære søster la merke til en kjole som var mer enn ok. Jeg prøvde den, og den var absolutt en positiv overraskelse. Fargene var mørk blå og champagne-ish. Det eneste jeg ikke likte var at det var mye fokus på brystpartiet, noe som igjen fremhevet brystene veldig. Når man da er en heldig (...) vinner av jur på størrelse med sitt eget hode, trenger man ikke fremheve dem mer enn dem klarer selv. Jeg så liksom litt...fortung ut ;-) Før jeg rakk å ta den av meg, kom Isabelle med enda en kjole. Fargen. Fasongen. Den så helt perfekt ut for anledningen. Den så veldig meg ut. Ville den passe?


Det var den aller siste i butikken. På tross av at størrelsen var litt avskrekkende, med flere nummer for stor, satt den fint for det. Stretch i ryggen - Gud's gave til kvinner ;-) Den ble med meg hjem, med sjal i samme farge, til den fornuftige sum på 1500 kroner. Jeg "vant" altså 2500 kroner i dag. Nå har jeg også en kjole som jeg føler meg vel i, som sitter slik den skal, som ikke faller av meg, og som er i en mørk blå farge jeg kler. Hell i uhell! :-) Nå er jeg klar for bryllup!

Det enkle er ofte det beste ;-)

Resten av dagen har Teo og jeg kost oss sammen med tante Isabelle. Da jeg kom i barnehagen i dag var det en liten gutt som løp mot meg og kastet seg rundt halsen min. Lykke♥ Dette blir en skikkelig Mamma&Teo-helg. Nicklas spiller turnering i Tønsberg hele helgen, og vi skal kose oss med utflukter, svømming og tid med bestevennene. En finfin helg! :-)

Hva er dine helgeplaner?

3 kommentarer:

Véronique sa...

Irriterende med kjolen din :(

Bra at du fant en annen som var billigere :)

Klem

Anonym sa...

nydelig kjole, men morsomt at du i veldig mange innlegg må påpeke at du er den heldige "vinner" av store jur. hallo, du har jo silikon! ;) du har jo valgt det selv.

Monica Jensen sa...

Ja, jeg har silikon, men det var ikke for å få større pupper. Jeg har alltid hatt store pupper, og størrelsen ble ikke mer enn én størrelse større etter inngrepet! Jeg har ikke store innleggene. Jeg tok silikon av andre årsaker, og skulle mye heller tatt en reduksjon, men pga min alder og det faktum at jeg vil amme mine fremtidige barn falt ikke valget på det da - men en dag skal jeg absolutt ta en reduksjon!

Små pupper er mye finere enn store pupper,og det er min mening. Her på bloggen skriver jeg jo mine meninger, og der kan jeg også kommentere størrelsen på mine egne "jur" om jeg ønsker det. Men hallo, hyggelig at du synes det er morsomt :)