onsdag 29. august 2012

Et tilbakeblikk på sommerferien

Endelig har jeg funnet sofakroken og bloggen igjen. 

De siste dagene har vært hektiske fra morgen til kveld, og det har jeg kjent godt i dag. I går var Linda og jeg på et skikkelig koselig oppdrag blant annet, men mer om det siden ;-) For hvert skritt jeg tar er det akkurat som om jeg får et støt nedover i hvert bein. Innimellom svikter også hofta, slik at det er umulig å tråkke ned beinet. Jeg begynner å bli vant til det, etter og ha hatt det sånn til og fra i mange år, men akkurat nå om dagen er "støtene" hyppigere og vondere enn hva de pleier å være. Jeg trenger å høre på kroppen, men det er neimen ikke så lett når jeg har lyst til å være 10 steder på én gang, og ikke gå glipp av noen verdens ting. Denne gangen lurer jeg faktisk på om jeg har en låsning i bekkenet, men hva vet vel jeg. Jeg får kontakte de som kan dette, så blir det nok litt bedre - igjen :-)

I dag hentet jeg Teo tidlig i barnehagen. De siste dagene har det vært fullt opp med kompiser etter barnehagen, og lite tid til bare oss. I dag var det tid for bare oss. Vi måtte handle nye sko til mini-me, og så skulle vi handle inn til diverse annet. Det var visst ikke bare jeg som var sliten i dag. Det fikk jeg bekreftet når Teo lå langflat på senteret og hylte for full hals fordi han ikke fikk en leke fra leketøysbutikken. Det er faktisk første gang han har reagert på at han ikke har fått noe når vi har vært der inne for å titte. Der er jeg streng. Man skal ikke få og få. Ting koster penger, og man skal ikke ta det for gitt at man skal få nye ting til tide og utide. En bortskjemt unge er det siste jeg ønsker å ha. Jeg sa at han fikk ønske seg det til bursdagen sin, og så var vi (hvertfall jeg) ferdig med den diskusjonen. Heldigvis glemmer en 3åring fort, og så fort jeg fikk han bort fra leketøysbutikken (ute av syne, ute av sinn) var humøret mer eller mindre på plass igjen :-) 

Ellers har vi besøkt mormor, Teo har vunnet VM i å si "mamma" (han sier det faktisk opptil flere ganger i hver setning, det er nesten litt humoristisk blitt), og vi har laget "sommerferiemappe 2012". Jeg er langt ifra en kunstner, samtidig liker jeg at ting ser oversiktlig og greit ut - selv når det kommer til sommerferiemapper som skal være med i barnehagen.. Da luringen hoppet opp ved siden av meg og gikk løs med både klistremerker og kulepenn på mappens forside måtte jeg bare lukke øynene. Han ødela jo alt....  Etter et par minutter tok jeg meg selv i det. Det er jo han sin mappe. Han storkoste seg når han holdt på. Dessuten ble resultatet mye livligere enn hva jeg først hadde laget. Til syvende og sist ble mappen kjempefin, som Teo selv er veldig stolt av :-) Det var også en mappe vi lagde sammen, noe som igjen var innmari hyggelig!


Nå ligger sjarmtrollet i sengen og lader opp til en ny dag. Jeg har satt meg godt til rette med puter i ryggen. De neste timene skal brukes sammen med Serena, Blair og resten av Gossip Girl. Jeg er totalt hektet. Kjæresten er i håndballhallen til sent i kveld, men kommer hjem til kveldsmat i 23-tiden. På hverdager får vi ikke mye tid til hverandre, men vi gjør det beste og meste ut av den lille tiden vi får  Kjærestetid er så viktig!

Ha en fin onsdagskveld du også ;-)
Klem fra trøtt-i-trynet**

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

God bedring med plagene, vennen <3 Jeg synes du er tapper!! Gossip girl er den beste serien :D Gleder (og gruer) meg til siste sesong kommer <3 Nå har jeg forresten fått litt lengre øyevipper! Weee :D Serumet funker! Ha en fin dag <3

PS: Du har fine gutter :) Teo er adorable!

Monica Jensen sa...

Du er så søt, Ragnhild <3 Wee, så bra at du ser resultater. Kanskje jeg må vise deg fram på bloggen min etterhvert? :)

Ha en fin dag du også <3
Smask