søndag 19. august 2012

Henparty

Vi koser oss masse i London. Døgnet har nesten ikke nok timer her. Det er derfor ikke satt av mye tid til blogginnlegg. Bilder blir det derimot tatt masse av, både med engangskameraer vi har fått utdelt, vanlig fæncy kameraer og med telefoner. Jeg har lagt ut små "hint" fra helgen våres på instagram (monix87) som jeg kan dele med dere også :-)

Da vi ankom Gatwick sto det en limo klar og ventet på oss. Er det henparty, så er det henparty. Noe harry, men absolutt en behagelig reise fra flyplassen ;-)


Vi har vandret gatelangs i London's mange gater. Når sola skinner og det er tropevarme er det ikke fælt å være oss. Litt shopping har vi også fått tid til, og i morgen blir det tid til enda mer. Jeg har forelsket meg litt i Forever21. Der er det masse fint :-)


Vi har også fått trent her nede. Vi dukket opp i en noe sliten bakgate, med en stor flaske prosecco under armen - klare for litt morro. Det som ventet oss var to timer med hard trening. Morro var det, men absolutt tyngre enn forventet. Vi har prøvd oss på poledancing ;-)


Etter trening og en kjapp dusj var det duket for afternoon tea. Småkaker, te og champagne - om du vil. Hyggelig og rolig!


Ellers har vi spist nydelig mat, slappet av på vårt 5-stjerners hotell mellom slagene, vært ute på byen og ja, generelt kost oss!Vi lever luksuslivet her i London, og jeg tror bruden koser seg masse. Men du vet hva dem sier; borte bra, hjemme best. Det skal bli veldig godt å komme hjem til gutta mine i morgen kveld :-)

2 kommentarer:

Tonje sa...

Hei Monica! =)

Jeg ville bare si at du ikke må kjenne noe press på når det skal komme nytt innlegg.. Selv om jeg gleder meg veldig til det kommer! =)

Om det nå handler om den skjønne veslegutten og noe morsomt/funderende han har sagt eller et sprell han har funnet på...
Om det handler om hverdagen, kjæresten, familien, høsten, ryggen, trening eller mer alvorlige ting.. Jeg sluker dem alle og leser bloggen din med liv og lyst!

Du lyser opp hverdagen Monica!

Monica Jensen sa...

Takk, Tonje. Du er god du <3