torsdag 9. august 2012

Let's go!

Å bevege på seg er ikke bare viktig for kropp. Det er viktig for sjel også. De to siste dagene har jeg vært et nytt menneske. Jeg har smilt masse. Jeg har fokusert på det positive. Jeg har hatt det generelt veldig bra. Hovedgrunnen til det er at jeg har beveget meg. Brukt kroppen. Det er så innmari viktig for meg. En dag i sofaen er en drittdag. En dag uten bevegelse er en negativ dag. Kroppen blir mindre stiv og humøret er på topp gjennom hele dagen. Vinn/vinn! Jeg tror det ligger noe i ordtaket; "en dag uten trening, er en dag uten mening!" ;-)

I dag dro jeg til Linda på formiddagen og vi gikk en lang tur i det fine været. I kjapp gange. Etter turen følte vi oss mye bedre begge to. En ny energi. Da visste jeg at resten av dagen var reddet. På kvelden dro jeg hjem til Ragnhild. Ikke lenge etterpå var vi på powerwalk i skogen. Det ble en ganske lang tur det også. Deilig å lufte hodet. Deilig å bruke kroppen. Igjen. Vi fant en planke på veien. Den tok vi med oss hjem. Ragnhild liker å snekre ;-) 


Mellom disse to turene hadde jeg på meg noe annet enn treningsklær. Faktisk. Deilig å føle seg litt fresh i løpet av dagen også ;-) Av en eller annen grunn falt jeg for denne t-skjorten for et par år siden. En splætta kanin. Jeg liker at folk må se to ganger på den når de går forbi meg på gata. Spesielt gamle damer. Jeg føler meg litt gæærn når jeg bruker den. Samtidig liker jeg gulfargen. Den nye buksen min ble også brukt. Grå jeans. En ny favoritt :-)

Nå sitter jeg hjemme i sofaen og venter på kjæresten som straks kommer hjem fra kamp. Her sitter jeg med god samvittighet. Jeg har vært snill mot kroppen min i dag. Jeg smiler. Jeg har det bra! Motivasjonen kommer raskt når jeg merker hvor mye lykkeligere jeg er når jeg trener/beveger på meg. Det er først og fremst psyken min som trenger treningen. At kroppen reagerer såpass positivt på det også, er bare en god bonus :-)

Ingen kommentarer: