tirsdag 7. august 2012

Livet leker


Er det en ting jeg har lært meg i løpet av mine 25 år på denne jorda, så er det at man ikke kan planlegge livet. Jeg blir overrasket støtt og stadig. Både positivt og negativt. Livet mitt er en karusell, og av og til har jeg lyst til å hoppe av i fart, men så tør jeg ikke. Jeg må rett og slett bare lukke øynene og legge livet mitt i hendene til skjebnen. Det som er ment at skal skje, det skjer!

Som dere kanskje skjønner er jeg tankefull om dagen. Det er nok derfor jeg ikke har skrevet noe på bloggen. Tankene spiser opp fantasien min. For å være helt ærlig har jeg vært litt nedfor de siste dagene. Formen har ikke vært på topp, og jeg føler igjen at jeg går ett skritt fram, for deretter å ta to skritt tilbake. Når jeg havner i denne boblen drar jeg meg selv ned og er selv min verste fiende. Jeg fokuserer på det negative, og jeg blir lei meg. I dag nådde jeg grensen min. Nok er nok. Jeg må tilbake på trening. Jeg må få igang kroppen etter ferien. Jeg må få igang hjernen min. Jeg må få igang meg. Uten action i hverdagen trives helten ikke ;-)

Startskuddet for en ny hverdag og et bedre humør starter i morgen. Jeg trenger alltid noen som kan motivere meg på veien, så trenger du også å komme i gang, kan vi jo motivere hverandre. Jeg burde jo være motivert til tusen. Jeg trener ikke for å få en stram rumpe eller fast mage (det er selvsagt en bonus). Jeg trener for å fungere. For å ha det bra. For å smile. Jeg elsker jo å smile, og jeg elsker å leve, hvorfor skal jeg holde meg selv tilbake?! 

Dagen i morgen skal bli så bra. Den er starten på resten av mitt liv. Resten av livet som skal by på tårer, latter og mange gode stunder. Både med barn, med kjæresten, med familie og med venninner. Venninner. Jeg savner sene kvelder med venninner. Jeg savner å pynte meg. Drikke vin. Fnise. Tenk så mange sånne kvelder jeg har foran meg, i mange mange år fremover, for alltid om jeg vil. Livet leker!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Jeg er her, vettu! Jeg hadde min første trenngsøkt etter ferien i går, og jeg trodde jeg skulle falle om. Det var like ille som da jeg begynte å trene for fire uker siden, men etterpå føltes det bra for første gang! Deilig å komme i gang igjen!

Møring sa...

Du kan ihvertfall fokusere på at du ikke er en møring.

Monica Jensen sa...

Hanna: Det er bra vi kan støtte hverandre. Hvertfall vite at vi begge har det like jævlig :P Etterhvert vil nok formen bedre seg. Det skal bli deilig :D

Monica Jensen sa...

Møring: Haha, er dette en spøk? :D Halve slekta mi er fra Kristiansund :D

Møring sa...

Æ ment sunnmøring.