mandag 13. august 2012

Med malekosten i hånda er det vanskelig å skrive

Jeg lever i aller høyeste grad. Man skulle tro jeg hadde nok av tid til å skrive litt, men for en tid tilbake lovte jeg meg selv at jeg ikke skulle blogge når skrivelysten var så som så. Nå har jeg lyst til å skrive, jeg får det bare ikke til. Noe holder meg tilbake. Kanskje er det fantasien?

Helgen har gått i ett. Det er nok å gjøre her hjemme på terrassen før høsten kommer. Vi har malt på oss både kramper og dårlige holdninger. Hadde i hvertfall én av oss hatt det som favoritthobby hadde det kanskje være en litt større glede enn hva det faktisk er. Når man begynner ser man egentlig ikke for seg at man noen gang skal bli ferdig. Litt sånn som det er å føde, bare mindre smertefullt. Nå er vi halvveis, og jeg ser fortsatt ikke slutten - enda det har blitt riktig så fint hos naboene, som er litt tidligere ute enn oss. La oss ta det i siste liten, folkens! Å ha litt press på seg er alltid fint!


Når vi ikke har malt har vi vært sosiale. Når jeg har hatt tid til å hvile mellom slagene har jeg ikke orket å sitte med pc-en i fanget. Jeg har heller faktisk hvilt. Og sånn går no dagan. Ellers er alt så fint som det kan være, og livet går sin gang. Jeg har så mye på hjertet, og jeg vil med tid og stunder få skrevet alt ned, jeg må bare få tilbake den derre skrivelysten :-) Bestevennene våres kom også hjem fra en eviglang ferie i dag. Det betyr at vi skal kose oss masse i tiden fremover. Nye opplevelser betyr bedre fantasi, som igjen ender med en enorm skrivelyst. Er det én ting som er sikkert, så er det at lesertallet mitt ikke tåler disse pausene som dukker opp så alt for ofte om dagen. Før sommeren lå lesertallet på 600-700 om dagen. Nå er vi nede på stusselige 200. Jeg håper dere som er igjen ikke forlater meg. Bedre stunder og bedre innlegg vil komme. I promise! 


Meeen følg meg gjerne på twitter og instagram. Jeg er der også, jeg. Monix87!

Vi sees snart :-)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg er innom hver gang du legger ut et nytt innlegg ;)

Jeg følger med på Instagram hver dag ;)

Ha en fin kveld!

Klem

Anonym sa...

Jeg tror nok det er verre å male enn å føde.

Ragnhild sa...

<3