onsdag 8. august 2012

Peace!

En dag kan man føle seg veldig langt nede. Neste dag føler man seg nærmere topp. Det er snakk om små enkle grep som skal til for å føle seg bedre. I dag har jeg gjort det jeg trengte for å smile. Nå har jeg (igjen) erfart hvor lite som faktisk skal til. Nemlig trene. 


Formen min er ikke så mye å skryte av. Jeg er svakere enn noen gang, og peser mer enn en 80 år gammel gubbe med kols. Det er hvertfall ikke langt ifra ;-) Fordelen er at formen ikke kan bli stort verre, så her går det bare en vei. Fremover. På tross av latterlig form, kom smilet raskt på plass. Siden dagen min mer eller mindre startet med trening har jeg klart å holde på den gode følelsen gjennom hele dagen. Dette reddet rett og slett dagen min! Note to self!

Etter treningsrunden gikk jeg på en aldri så liten "vindusshoppingtur". Det endte opp med shopping rett og slett. Når man er litt nede kan man få en liten lykkeboost av et par nye ting i skapet. Er ikke det typisk sånn vi jenter kan tenke, eller er jeg den eneste som tenker sånn..? Uansett, til en forandring hadde Vero Moda det jeg ønsket, og jeg endte opp med to ny gensere, en ny bukse, en cardigan og et smykke, til en overraskende fin pris. Litt ny. 

Har jeg nevnt før at jeg liker enkle detaljer på klesplagg, som for eksempel glidelåser? ;-)

Resten av dagen tilbrakte Teo og jeg hjemme hos mamma. Jeg fikk senket skuldrene, pratet om positive ting og vi begge fikk kost oss. En toppers dag med andre ord. Jeg skal sørge for at morgendagen blir like bra :-)

5 kommentarer:

Hvit Lilje sa...

Du skriver en kjempe fin blogg Monica :) Jeg har fulgt deg en stund og må innom hverdag:) Du har kjøpt deg masse fint!
Stå på:)
Klem Lene

Monica Jensen sa...

Tusen takk for fine ord, Lene. Sånne kommentarer gjør meg glad :) Klem tilbake

Ragnhild sa...

Så fiiiin!! Det smykket har jeg også :D Godt å høre at du føler deg bedre! "Trening er en dag uten mening" (Nesten i hvert fall) :P PEACE <3

Anonym sa...

Veldig moro å følge deg. Er dessverre veldig dårlig til å legge igjen kommentarer. Beklager det!
Er det vero moss på ski storsenter du har handla på?!
Mulig jeg må herme:-)

Monica Jensen sa...

Ragnhild:
Du er søøøt <3

Anonym:
Stemmer, på vero moda i Ski. Smykket er fra Byoung forresten :) Koselig at du følger meg :)