onsdag 15. august 2012

Venninner og diverse

De siste dagene har venninner stått i fokus. Da jeg ble singel for 2,5 år siden fikk jeg erfare hvor mye venninner faktisk betyr for meg. Siden den gang har jeg lovet meg selv å aldri glemme mine fine venninner. De betyr like mye som familie. De betyr alt. Sammen med dem kan jeg rømme fra hverdagen og problemer. Sammen med dem kan jeg le og være meg selv. Sammen med dem har jeg det alltid bra. Det er derfor så viktig å ta vare på dem, og sette av tid til dem. Venninner har derfor aldri gått i glemmeboken siden, selv ikke etter at Nicklas kom inn i bildet. Han er ikke en venninne. Han er kjæresten. En gutt som aldri kan erstatte mine venninner. Det har jeg i bakhodet, og jeg trenger min dose med venninne-tid :-) ....og der vant jeg nettopp VM i å bruke opp ordet VENNINNER! Uansett, de er viktige for meg, alle og enhver!


I går dro vi hjem til Linda og familien etter jobb. Tid med venner for både store og små. Emil, minstegutten til Linda, har ikke blitt kjent med meg så godt, siden det har gått så lang tid mellom hver gang vi har møttes. Den siste tiden har vi derimot tilbrakt en del tid sammen, noe som er innmari hyggelig. Det har ikke tatt lang tid før han har blitt trygg på meg, og nå skal han opp på fanget støtt og stadig. Innmari koselig. Jeg har nesten glemt at Teo har vært så liten (straks 2 år). Tiden går så innmari fort :-) 

Da Nicklas kom hjem fra trening utpå kvelden, tok jeg turen til Ski. Der ventet mamma, tante og onkel. Vi gikk en lang kveldstur, og det var deilig å lufte hodet litt. Forrige uke la jeg mye vekt på trening og bevegelse. Jeg lærte i løpet av den uken hvor viktig det er for meg å bruke kroppen. Det skal jeg ikke glemme igjen. Det er nemlig terapi for meg! Sitter du godt plassert i sofakroken og er litt smådeppa, da anbefaler jeg deg en gåtur eller en tur på et treningssenter. Beveg deg. Det hjelper :-)


I dag dro vi til Live og Jesper etter barnehagen. Der var også Silje, og etterhvert kom Hanne og ungene en tur også. Siden det er planleggingsdag i morgen stresset vi ikke med å dra hjemover. Guttene lekte så fint sammen, og vi "voksne" hadde mye å prate om. Tiden gikk, og vi hadde en riktig så hyggelig kveld, med sen kveldsmat og dype samtaler. Godt å ha dem hjemme igjen :-)

Mellom all venninne-tid har jeg rukket å shoppe litt. Det høres ut som jeg shopper hele tiden, og jeg skal innrømme at det har vært et par innkjøp den siste tiden. Jeg er på jakt etter gode, fine pumps. Snart skal kusinen min gifte seg, og da må jeg ha noen fine sko som passer til mørkeblått. Sko jeg kan danse i. Sko som ikke gir meg en stor trang til å kappe av meg mine egne bein. 

Jeg fant disse.


De kostet under 150 kroner. Om de kan brukes i den forbindelsen jeg skrev om over, gjenstår derimot å se. De faller nok under kategorien "pain" i likhet med mine andre høye heler. Jeg har plutselig fått dilla på pumps nemlig. Den sykdommen mange jenter har. Innmari farlig skal jeg si dere....

Ellers har jeg i dag gått til innkjøp av lystette gardiner. Etter lang tid har jeg innsett at søvn er viktigere enn mine hvite gjennomsiktige gardiner, som passer perfekt inn på soverommet. Spesielt den siste tiden da Teo har kommet inn på rommet i 5-tiden og trodd at det er tid for å stå opp siden det er så lyst ute. På den tiden er det nemlig flombelysning på soverommet vårt. Disse lystette gardinene kostet meg 60 kroner, og så absolutt finere ut i pakningen. Vi har grått soverom. Jeg ville ha noen som passet inn. Noen lyse. De eneste lyse jeg fant var noen grå. Nå når de er hengt opp ser jeg at de er mer sølv. Det ser faktisk ut som jeg har hengt opp to svære regnfrakker. Ser helt jævlig ut. Best at de i det minste gir oss mer søvn. Den latterlig billige prisen ga plutselig mening!

Apropos søvn. På tide å få meg litt av det. God natt ;-)

Ingen kommentarer: