fredag 21. september 2012

A cup of tea

Standard torsdagkveld: Jeg har lagt meg i sengen, og ubryter "jeg savner Teo sånn!". Det skjer ca hver eneste torsdag. Til og med denne uken, da jeg sårt så fram til litt søvn. Sånn er det å være mamma. Kjærligheten for den lille tar helt overhånd til tider. Jeg har det alltid sånn når han skal til pappaen sin over helgen. Savner han ihjel torsdag kveld og fredag. Lørdagen går som regel greit, for da kommer han jo hjem dagen etterpå igjen. Flere som kjenner seg igjen? Det gjelder å ha ting å gjøre. Da har man ikke like mye tid til å savne!

Ettermiddagen min har jeg brukt sammen med lillesøsteren min. Det er ingen hemmelighet at vi har vært som hund og katt i alle år. Jeg var verdens stolteste storesøster når hun var liten, men så ble hun litt større, og dermed også litt mer...irriterende. Det er egentlig et under at vi aldri har drept hverandre! Nå er vi begge to på god vei til å vokse opp, og det merker vi på båndet oss imellom. Vi kan plutselig prate om alt mellom himmel og jord. Vi kan tilbringe tid sammen. Vi er faktisk venner. Å være venninne med sin egen søster har jeg faktisk savnet i mange år :-) I dag drakk vi te på Egon i høstsolen, og så tok vi oss en liten runde gjennom senteret fordi Isabelle skulle få unna visse ærender. Vips hadde tiden flydd, og det var middagstid for henne, og jeg trengte å komme meg hjem for å...eh...vente på kjæresten. Vi har i hvertfall kosa oss fælt på denne fredagen!


Jeg kan faktisk takke Nicklas litt for vennskapet mellom Isabelle og meg. Han har virkelig tatt hun under vingen sin, og de har fått et innmari fint forhold. Det er viktig for meg. Han har også fått meg til å forstå at jeg ikke trenger å påpeke det hver gang Isabelle gjør noe jeg ikke forstår meg på. HEHE. Akkurat dét har hjulpet oss mye. Så mye mindre frustrasjon inn i bildet hvis vi holder de negative kommentarene for oss selv ;-) Søskenkjærlighet 

I kveld er det kino som står på planen. Kjæresten har lenge hatt lyst til å se Kon Tiki, så da blir det det. Har du sett den? Hva synes du? 

Dette er forresten dagens antrekk:


Jeg har falt helt pladask for den burgunderrøde jakken min. Ellers består antrekket av en lang genser og strømpebukse. Klemmer ingen steder. Perfekt ;-) Ignorer doen i bakgrunnen forresten. Det burde igrunn vært obligatorisk for bloggere med dasser i bakgrunnen, da jeg ser det går igjen hos flere enn meg selv. Herlig!

Ønsker deg og dine en god helg. Fredager er den aller beste dagen i uken, etter min mening. Nyt den!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Du må begynne å ta bilder fra siden for å vise frem magen din ;)

God helg til deg og Niklas!

Jeg skal nyte mine siste dager i Frankrike før jeg reiser hjem til kalde Norge.

Klem

Monica Jensen sa...

Hehe, det er ikke så mye mage å vise fram enda :)
Nyt de siste dagene i varmen. Høres deilig ut! God helg. Klem

Anonym sa...

Nydelig jakke.. Hvor er den kjøpt og hva var prisen?

Nina

Monica Jensen sa...

Nina:
Takk :) Den er kjøpt på Gina Tricot til 299,- :)